Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Božićni pokloni za svaki džep

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tajni Djed Božićnjak, ili Secret Santa, zabavna je igra razmjene darova unutar kruga obitelji, grupe prijatelja ili kolega s posla. Ideja je jednostavna – imena svih sudionika stavljaju se ‘u šešir’, a potom svatko od njih izvlači jedan papirić i postaje Djed Božićnjak na tajnom zadatku darivanja osobe koju je izvukao. Umotani božićni pokloni dobivaju samo ime primatelja, a kad stigne vrijeme uručenja darova, uz veselje koje donosi dobiveni dar, slijedi i zabava pogađanja tko je tajni darivatelj.

U igri Secret Santa uobičajeno je odrediti maksimalan iznos koji svaki darivatelj može potrošiti za kupnju poklona, a neovisno o tome odlučite li ovih blagdana organizirati ovaj zabavan krug darivanja ili ne, zasigurno će vam dobro doći ove ideje za božićne poklone koji će se uklopiti u određeni budžet.

Mali znakovi pažnje – božićni poklon za budžet do 30 kn

Božićni poklon za dragu osobu ne mora biti velika investicija. Mali znakovi pažnje koji će uljepšati hladne zimske večeri kao što su stakleni svijećnjaci u boji ili termo šalica, odlična su ideja. U mali budžet uklopit će se i koristan kuhinjski artikl, kao što su atraktivne zdjelice s geometrijskim uzorkom. Drvena ukrasna kutija s natpisom zasigurno će biti lijepo iznenađenje, pogotovo ako ju ispunite različitim slatkišima.


Dekoracije u trendu – pokloni od 30 do 100 kn

Znate da osoba kojoj kupujete poklon prati novitete u uređenju interijera? U tom slučaju za poklon odaberite neku od trendi dekoracija koja će se lako uklopiti u različite stilove uređenja. Trenutno su vrlo popularni pješčani satovi kao što je GUNDERSEN, zatim ukrasna slova različitih oblika, fenjeri većih dimenzija ili dekoracije koje istovremeno mogu poslužiti za različite namjene - TORKILD tako može biti postolje za svijeće, poslužavnik ili primjerice neobičan stalak za nakit.
 

Da drage uspomene uvijek budu tu – kreativni poklon do 80 kn

Kako bi ovaj tip poklona zasjao punim sjajem potrebno je uložiti i malo vremena. Pronađite savršen okvir ili stalak (inspiraciju potražite niže), a potom odaberite najdraže fotografije i sitnice koje vas vežu uz osobu za koju spremate poklon i na taj način ga oplemenite. Pustite mašti na volju i potrudite se personalizirati dar - sigurni smo da će uz odabrane uspomene sam okvir ili stalak koji ste odabrali nakon otvaranja poklona pasti u drugi plan.


Još uvijek vam nedostaje ideja? Predlažemo da dodatnu inspiraciju potražite na našoj stranici. :)