Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Žuto sivi dnevni boravak sa sivim dvosjedom i žutim tabureom te žutom teglom za cvijeće.

Boje godine - 2021.

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Ove godine boja godine nije samo jedna, već dvije boje: Boje se zovu "Ultimate Gray" - praktična i čvrsta siva i "Illuminating" - topla i radosna žuta.

Stručnjaci u američkoj tvrtki Pantone svake godine najavljuju boju naredne godine. Njihov izbor postaju najpopularnije i trendi boje i velika su inspiracija za dizajnere širom svijeta.

Ovogodišnjim uparivanjem boja, Pantone nam šalje poruku "snage i nade koja je i trajna i može podići svaku prostoriju".

Vaš dom će odisati svježinom dinamične kombinacije jake, smirujuće sive te vesele, živopisne žute boje. Siva boja je klasik koju možete pronaći i u namještaju i u dekoracijama.

 

 

Žutu boju češće ćete naći među tekstilima, poput posteljina, stolnjaka, dok se u dekoraciji ogleda kao zlatna, poput raznih svijećnjaka, vaza i ukrasa.

 

Možete koristiti i samo jednu boju, no ovako je puno zanimljivije i razigranije. Vrlo su močne obje boje zasebno, a pogotovo zajedno!

Stvorite sivo-žuti dnevni boravak 

Ako želite igrati na sigurno, upotrijebite sivu boju kao podlogu, a žutu kao male dodatke radosti u dnevnom boravku ili blagovaonici: Možete kombinirati sivu sofu sa žutim jastucima ili smjestiti sive blagovaosnke stolice za stol sa žutim stolnjakom.

Žuta je boja svjetlosti, a postojana siva govori više o snazi. Kombinacija boja naglašava kako možemo međusobno izvući ono najbolje i podržati se, baš kao što to čine siva i žuta. Podsjetnik koji nam svima treba s vremena na vrijeme.

Izvor

https://www.pantone.com/uk/en/color-of-the-year-2021