Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Fenjer, solarna lampa, tegla za cvijeće i posuda za vatru na terasi

9 obaveznih vrtnih dodataka

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt, vrtne stolice, inspiracija, vrtni namještaj

Mislite da ste spremni za ljeto? Jeste li mislili na sve male ali važne sitnice? Na ovom popisu otkrivamo 9 skrivenih dragulja koji vam mogu olakšati život na otvorenom, izgledati odlično i pojačati vaš osjećaj dobrobiti i blagostanja.

Praktični vrtni dodaci za vaš život na otvorenom

Utezi za stolnjak

Ako je na terasi vjetrovito, možete biti sigurni da će vam rubovi stolnjaka završiti u tanjuru tijekom večere. Utezima za stolnjak riješite problem i izbjegnite nered.

Vrtna kolica za tegle za cvijeće

Neke biljke zahtijevaju dosta održavanja. Ako ih premještate unaokolo da biste dobili dodatne zrake sunca, a zatim ih vraćate u hlad? Postavite ih na kolica za tegle i izbjegnite bolove u leđima zbog nošenja biljaka i tegli.

Vreća za jastuke

Vrtna stolica bez jastuka je poput kolača bez kreme: pomalo neugodno iskustvo. Gdje držite jastuke kad ih ne koristite? U vreći za jastuke, naravno, tako da su svi na jednom mjestu i sigurni od padalina.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Lijepi vrtni dodaci za vaš život na otvorenom

Podne obloge

Imate li mrlje na podu terase ili je pod počeo izgledati staro? Postavljanje podnih obloga na terasu jednostavno je rješenje koje je i uredno i funcionalno.

Držač tegli za cvijeće

Terasa ili balkon bez biljaka? To ne zvuči dobro. Ako vam je na raspolaganju ograničen prostor, spasitelj vam može biti držač tegli za cvijeće. Možete ga montirati na zid i dobit ćete predivan izgled i ugodnu atmosferu za vašu večeru na otvorenom.

Solarne lampe

Solarne su lampe nekada imale prilično kratkotrajno svjetlo, ali to više nije tako! Možete pronaći solarne lampe s prekrasnim, dugotrajnim svjetlom. Ne morate se puno brinuti oko njih: kad sunce zasja, pune se, a onda solarne lampe samo čekaju svoj trenutak da zasjaju.

Displaying 0 - 0 of 0

Dobro za vas - i vašu okolinu

Vatra na otvorenom

Radost zurenja u plamen i uživanje u toplini vatre su neprocjenjivi. Možete se uživati u trenutku, osjećati se bliže prirodi i jednostavno se opustiti uz vlastitu vatricu.

Tenda

Važno je zaštititi se od sunca, ali suncobran može zauzeti dragocjen prostor u vrtu. Tenda ne zauzima prostor - sve što trebate je montirati jednu stranu na zid, a za drvo ili stup možete vezati drugi kraj.

Hotel za kukce

Možda ne mislite da vam treba više insekata u vašem vrtu, ali zapravo se varate. Ove godine populacije insekata sve više opada. Budući da se mnoge biljke oslanjaju na oprašivanje insektima, a mnoge se ptice hrane insektima, izvrsna ideja je pozvati ih na luksuzni obrok i boravak u vašem prostoru, priuštite im pravi mali hotel

Displaying 0 - 0 of 0

Iskoristite maksimum svog vanjskog prostora ovog ljeta: pročitajte naše savjete za kampiranje u dvorištu.