Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani vrtnog namještaja: uštedite do 40%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku

Stol sa stolicom, lampom, panoom i rješenjima za pohranjivanje

5 savjeta za rješavanje nereda u kući

Vjerojatno i sami mrzite tražiti ključeve, bilo kakve dokumente, punjač za mobitel ili bilo što drugo u neurednom prostoru. Tajna je da sve organizirate. Na prvu zvuči komplicirano, ali nije. Svaka stvar koju posjedujete bi trebala imati svoje mjesto u prostoriji gdje ju uvijek možete pronaći a nakon što završite s upotrebom dovoljno je samo da ju vratite na njeno mjesto.

Imamo pet savjeta pomoću kojih ćete postati organiziraniji:


1. Punjače stavite u manju skladišnu jedinicu

Ništa nije iritantnije – neki bi rekli čak da je i stresno – nego tražiti punjač kada nam je mobitel pri kraju sa baterijom. Držite sve punjače na istom mjestu, negdje u blizini utičnice. U manju ladicu ili policu također možete odložiti  i mobitel dok ga punite. Na taj način sigurni ste da će punjač ostati na istom mjestu.

 


2. Ne zaboravite na listu stvari koje morate obaviti

Bilo kakve podsjetnike,  liste ili račune postavite na pano kako bi bili na vidljivom mjestu. To će vas često podsjetiti na obveze tog dana bez da morate previše razmišljati. Bonus savjet: Dobivate li najbolje ideje prije spavanja, taman kad se probudite ili čak dok se tuširate? U blizini kreveta i u kupaonici držite blok za bilješke i zapišite ideje prije nego što ih zaboravite.


3. Iskoristite svaki metar slobodnog prostora

Ako živite u malom stanu, trebate iskoristiti svaki centimetar prostora da vam ne nastane nered. Jedna od kreativnih ideja je da iskoristite vješalice kao stalak za umjetne biljke ili magazine.

 


4. Pohrana papira za zamatanje

Duge i tanke role papira za zamatanje je teško držati na praktičnom mjestu. Jedno od rješenja je da uzmete visoku košaru i držite ih u njoj pomoću jastuka. Također ih možete i objesiti na zid pomoću dvije uzice na svakom kraju papira.


5. Transparentne kutije za pohranu štede vrijeme

Držite stvari koje najčešće koristite zajedno na istom mjestu. Škare, olovke i ljepilo su jedan primjer. Drugi je ključ i novčanik. Treći je ruž, oprema za šminkanje i maskara. Priuštite si kutije za pohranu, po mogućnosti transparentne, kako ne biste gubili vrijeme s otvaranjem što je unutra i zatvaranjem kutije nakon što shvatite da se u toj kutiji ne nalazi ono što tražite. VICKLEBY sa slike iznad je super praktično rješenje za takve situacije.


Saznajte još savjeta za osvjetljenje prostorije i redekoracije nakon Božića

Koji su vaši najbolji savjeti za organiziran dom? Podijelite ih u komentarima!

 

Saznajte više

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Odaberite savršenu komodu

Odaberite savršenu komodu

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Vodič: kako odabrati vitrinu

Vodič: kako odabrati vitrinu