Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Uštedite do 60% na asortimanu za spavanje!
Stol sa stolicom, lampom, panoom i rješenjima za pohranjivanje

5 savjeta za rješavanje nereda u kući

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Vjerojatno i sami mrzite tražiti ključeve, bilo kakve dokumente, punjač za mobitel ili bilo što drugo u neurednom prostoru. Tajna je da sve organizirate. Na prvu zvuči komplicirano, ali nije. Svaka stvar koju posjedujete bi trebala imati svoje mjesto u prostoriji gdje ju uvijek možete pronaći a nakon što završite s upotrebom dovoljno je samo da ju vratite na njeno mjesto.

Imamo pet savjeta pomoću kojih ćete postati organiziraniji:

Trolley with chargers for mobile phone and tablet


1. Punjače stavite u manju skladišnu jedinicu

Ništa nije iritantnije – neki bi rekli čak da je i stresno – nego tražiti punjač kada nam je mobitel pri kraju sa baterijom. Držite sve punjače na istom mjestu, negdje u blizini utičnice. U manju ladicu ili policu također možete odložiti  i mobitel dok ga punite. Na taj način sigurni ste da će punjač ostati na istom mjestu.

 

Bulletin board with notes above a desk


2. Ne zaboravite na listu stvari koje morate obaviti

Bilo kakve podsjetnike,  liste ili račune postavite na pano kako bi bili na vidljivom mjestu. To će vas često podsjetiti na obveze tog dana bez da morate previše razmišljati. Bonus savjet: Dobivate li najbolje ideje prije spavanja, taman kad se probudite ili čak dok se tuširate? U blizini kreveta i u kupaonici držite blok za bilješke i zapišite ideje prije nego što ih zaboravite.

Hangers on a wall with magazines and an artificial plant


3. Iskoristite svaki metar slobodnog prostora

Ako živite u malom stanu, trebate iskoristiti svaki centimetar prostora da vam ne nastane nered. Jedna od kreativnih ideja je da iskoristite vješalice kao stalak za umjetne biljke ili magazine.

 

Basket with a throw and rolls of gift wrapping paper


4. Pohrana papira za zamatanje

Duge i tanke role papira za zamatanje je teško držati na praktičnom mjestu. Jedno od rješenja je da uzmete visoku košaru i držite ih u njoj pomoću jastuka. Također ih možete i objesiti na zid pomoću dvije uzice na svakom kraju papira.

Open storage box with handle, containing scissors, pens, pegs


5. Transparentne kutije za pohranu štede vrijeme

Držite stvari koje najčešće koristite zajedno na istom mjestu. Škare, olovke i ljepilo su jedan primjer. Drugi je ključ i novčanik. Treći je ruž, oprema za šminkanje i maskara. Priuštite si kutije za pohranu, po mogućnosti transparentne, kako ne biste gubili vrijeme s otvaranjem što je unutra i zatvaranjem kutije nakon što shvatite da se u toj kutiji ne nalazi ono što tražite. VICKLEBY sa slike iznad je super praktično rješenje za takve situacije.


Saznajte još savjeta za osvjetljenje prostorije i redekoracije nakon Božića

Koji su vaši najbolji savjeti za organiziran dom? Podijelite ih u komentarima!