Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Krevet sa jastucima, posterima i lampom u obliku oblaka

5 savjeta za rasvjetljavanje prostorije

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tijekom zime, vrlo je primamljivo uvući se u svoju sobu ili bilo kakvu prostoriju gdje nije hladno. No, količina svjetla koja ulazi u tu sobu kroz prozor je vrlo slaba. Eksperti kažu da za sobu koja je otprilike velika 20m2, trebat će vam bar tri do pet izvora svjetlosti tijekom zime. Jedan izvor svjetlosti kao što je luster jednostavno nije dovoljan kako bi postigli ciljano osvjetljenje. Raznolikost svjetala će pružiti vašoj prostoriji dubinu i vedriju atmosferu. Pročitajte naše najbolje savjete za osvjetljenje doma.

 

Vases with light strings and flowers on a table


1. LAMPICE MOGU POSLUŽITI

Lampice su uvijek zabavne i na jednostavan način možete kreirati posebnu atmosferu u sobi. Ako ih još uvijek niste pospremili nakon Božića i ako posjedujete koju staklenu vazu, eto ideje za osvjetljenje sobe na pomalo neobičan način.

Light string draped around a wall shelf

Kako su vrlo lagane možete ih objesiti s malom kukom u nekom mračnom kutku ili ih pustiti da vise sa neke zidne police kao na slici iznad. Dodatan bonus: Ako se volite baviti dekoriranjem, lako ih je premještati s jednog mjesta na drugo, što vam pruža više mogućnost preuređivanja vašeg doma.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Wall shelf enlit from underneath by a LED light strip


2. STVORITE DUBINU POMOĆU LED RASVJETE

Kao što smo već spomenuli, svjetlo se koristi kako bi dalo dubinu i strukturu prostoriji. Najlakši način za to je koristiti LED traku ispod police. Postavite ju odostraga, u blizini zida i imat ćete suptilno svjetlo koje će privući pozornost na izgled police.

Wall with images in frames and NIELS lamp, shaped as a cloud


3. KOMBINIRAJTE ZIDNO SVJETLO S POSTERIMA I OGLEDALOM

Zidna svjetla stvaraju posebnu atmosferu ako ih kombinirate s drugim dekorom; u isto vrijeme privlače pozornost stvarima oko njih i stvaraju lijepu igru svjetla i mraka.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Vase, lantern and tealight holder placed on the floor in a dark corner


4. TOPLO SVJETLO U MRAČNIM KUTEVIMA ZA POSEBAN SJAJ

Svijeće su mirisan i ugodan izvor dodatnog svjetla. Kada poželite napraviti posebno ugodnu atmosferu, zapalite par svijeća i postavite ih u mračnije kutke sobe. Bonus savjet: Također možete kupiti i LED svijeće koje ne zagađuju zrak dimom. Zahvaljujući njima se također ne trebate brinuti o slučajnom požaru – možete ih čak postaviti i na drvenu policu i bezbrižno uživati u svjetlu.

TORLEIF light box with the text "Change is good"


5. ISKORISTITE SVAKU PRILIKU ZA OSVJETLJENJE

Multifunkcionalni namještaj je praktičan za mali stan a isto vrijedi i za osvjetljenje. Na primjer, svjetlo možete iskoristiti kako bi pažnju privukli na svoj omiljen životni moto ili kako bi osvijetlili kutak koristeći dekorativnu svjetleću kutiju kao što je TORLEIF.

Displaying 0 - 0 of 0

 


Saznajte još načina za organiziranje svog doma i redekoriranje nakon Božića

Koji su vaši najbolji savjeti za osvjetljavanje kuće? Napišite ih u komentarima!