Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Blagovaonski stol s vazom i stolicom i polica za knjige

5 koraka do unikatnog doma

Želite li imati uređenje u vašem domu koji je potpuno unikatan i odražava vašu osobnost? Uz pravu pripremu i fokus na detalje vaš dnevni boravak može postati prava mala oaza mira i opuštanja.

Rijetko se pitamo što bismo zapravo željeli u svojim domovima. Ako želite otkriti svoj osobni stil, pogledajte ovaj popis ideja i stvari koje treba uzeti u obzir.

1. Otkrijte što vam se sviđa

Kako biste istražili vlastiti ukus, napravite mentalnu mapu, online ili na papiru, posvećenu stilu. Koristite se njome i prikupite razne slike interijera iz časopisa ili s interneta koji vam se stvarno sviđaju. Svakako redovito pregledajte što ste dodali i lako mijenjajte one slike oko kojih se predomislite.

Možete pronaći slike na društvenim mrežama, u časopisima, dodati razglednice ili fotografije ili čak uzorke boja ili komade tkanine. S vremenom ćete vidjeti kako se vaš osobni stil razvija.

2. Odaberite boje

Boje su osnovni način za odražavanje osobnosti. Kombinacija toplih i hladnih boja može stvoriti hrabar, veseo izgled. Neutralni tonovi poput sive, tamnoplave, bež ili bijele izvrstan su izbor za kohezivan, skladan izgled. Kombiniranje različitih boja izvrstan je način za stvaranje dinamičnog ali opuštenog ugođaja.

3. Odaberite središnji komad namještaja ili dekora

Pronađite jedan predmet, kao što je zdjela, lampa, poster ili vaza koju jednostavno volite. Koristite ga kao okosnicu za stvaranje dizajna oko njega i stilizirajte ostatak sobe oko tog jednog komada. Možda je visoka, okrugla, šarena ili pletena vaza vaš izbor broj jedan? 

Uz središnji komad namještaja ili dekora imate nešto u čemu istinski uživate, a to je ujedno temelj ostalih ideja za dizajn interijera vašeg doma.

Staklena vaza na blagovaonskoj stolici

4. Počnite s preuređenjem malog kutka

Odlučite se za jedan mali prostor u svojem domu kojem ćete se posvetiti – to može biti jedna zidna polica, površina vaše komode ili kut u dnevnom boravku. Skupite nekoliko stvari koje vam se jako sviđaju, poput stolne svjetiljke od ratana, ukrasne vaze i uokvirene fotografije i rasporedite ih u vaš kutak koji vas svaki dan čini radosnima.

Stolna lampa od ratana

Dizajniranje jedne male površine zahtijeva manje nego preuređenje kompletne prostorije, a pomaže vam da shvatite što vam se sviđa i koji je vaš osobni stil.

5. Svratite do JYSKa kako biste pronašli svoj osobni stil

Svratite do najbliže JYSK trgovine i pogledajte naše brojne moderne proizvode. Sigurno ćete pronaći nešto što odražava vaš stil jer kod nas možete pronaći obilje boja i materijala za svaki ukus.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana