Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

JYSK BLOG

Na našem blogu možete pronaći inspiraciju i ideje za uređenje doma, savjete o tome kako se kvalitetno naspavati, vodiče za održavanje vašeg namještaja i još mnogo toga. 

Najnoviji blog post

Kako urediti svoju kuću za odmor

Bilo da je smještena na moru ili u prirodi kontinentalnih krajeva, kuća za odmor predstavlja idealnu oazu mira u koju možemo pobjeći od svakodnevnih briga i obaveza.

PROČITAJTE VIŠE

My Jysk Journey: Marina Ivić

In JYSK we believe that people make a company successful, so the personal and professional development of our employees is one of our top priorities. We have a line saying: When you grow. We Grow., which perfectly summarizes our constant actions towards development of knowledge and skills of our e

PROČITAJTE VIŠE

Moj put u JYSKu: Marina Ivić

U JYSK-u vjerujemo da uspješnu kompaniju čine ljudi, te nam je od izuzetne važnosti osobni i profesionalni razvoj svih naših zaposlenih. Jedan od naših slogana glasi: „Kad ti rasteš, mi rastemo!” koji na pravi način govori da uvijek radimo na razvoju znanja i vještina naših zaposlenika.

PROČITAJTE VIŠE

Jednostavne dekoracije za vrt

S dolaskom proljeća nema ništa ljepše nego provoditi vrijeme na balkonu ili terasi i uživati u zrakama sunca. Za potpuni užitak u vanjskom prostoru izaberite vrtne dekoracije koje će upotpuniti izgled vašeg vrtnog namještaja, a inspiraciju za odabir dekoracija pronađite u nastavku.

PROČITAJTE VIŠE

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard