Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

JYSK BLOG

Na našem blogu možete pronaći inspiraciju i ideje za uređenje doma, savjete o tome kako se kvalitetno naspavati, vodiče za održavanje vašeg namještaja i još mnogo toga. 

Najnoviji blog post

Kako stres utječe na vaše spavanje?

Razlog zašto su stres i spavanje tako usko povezani je u tome što naš mozak radi prekovremeno i noću, a kada smo pod stresom, a to ga čini nezaustavljivim i gotovo nam je nemoguće zatvoriti oči.

PROČITAJTE VIŠE

Otkrijte nove trendove u uređenju eksterijera za 2017.

Trendovi uređenja mijenjaju se iz godine u godinu, pa tako nam i 2017. donosi novosti u uređenju vrta koje nam mogu pomoći u osvježenju prostora za odmor na otvorenom.

PROČITAJTE VIŠE
Široka ponuda zavjesa i roleta | JYSK

Korisni savjeti za održavanje zavjesa i roleta

Iako čišćenje zavjesa i roleta ponekad djeluje komplicirano, uz nekoliko jednostavnih trikova vrlo ćete ih lako ćete održati čistim i urednim. U novom blog postu saznajte korisne savjete pomoću kojih će vaše zavjese i rolete uvijek biti u odličnom stanju.

PROČITAJTE VIŠE

Kako izabrati pravu fotelju

Odabrati naslonjač danas nije lako jer postoji zaista velik izbor, a razlikuju se dizajnom, cijenom i materijalom od kojeg su napravljeni. Fotelja može biti odličan komad namještaja koji će se istaknuti u vašem interijeru, ali ako pogriješite u odabiru može lako narušiti izgled prostora.

PROČITAJTE VIŠE

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard