Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Besplatna dostava do 28. veljače na JYSK.hr prilikom online kupovine u vrijednosti od 2000.- HRK ili više

JYSK BLOG

Na našem blogu možete pronaći inspiraciju i ideje za uređenje doma, savjete o tome kako se kvalitetno naspavati, vodiče za održavanje vašeg namještaja i još mnogo toga. 

Najnoviji blog post

Kako uspavati dijete

Izazov roditeljstva: Kako uspavati dijete?

U tekstu saznajte saznajte na što poremećaji spavanja kod djece utječu, zašto je dovoljna količina sna bitna i pronađite nekoliko korisnih savjeta o tome kako uspavljivanje djece pretvoriti u zabavu.

PROČITAJTE VIŠE
Multifunkcionalan prostor

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Nedostaje li i vama prostor u domu koji je predviđen za rad? Ukoliko ste ograničeni kvadraturom, a postoji potreba za radnim prostorom, možete ga uklopiti u vašu dnevnu sobu. U nastavku pronađite nekoliko korisnih ideja za kreiranje radnog prostora u sklopu vašeg doma.

PROČITAJTE VIŠE

Kako alkohol utječe na spavanje

Iako vam alkohol može pomoći da lakše zaspite, na kvalitetu vašeg sna utjecat će negativno. Saznajte što se događa s vašim tijelom kad na počinak pođete s ‘čašicom previše’.

PROČITAJTE VIŠE

Božićni pokloni za svaki džep

Ponekad se dogodi da nam u potrazi za malim znakom pažnje za naše najdraže u vrijeme blagdana ponestane inspiracije. Uz naše ideje za božićne poklone taj zadatak može biti lakši, a da pri tome ne trebate potrošiti veliki iznos.

PROČITAJTE VIŠE

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard