Prostirke za vježbanje, jogu ili plažu

Prostirke iz JYSKa izrađene su od udobne i izdržljive polietilenske pjene. Prostirke za vježbanje ili ležanje na plaži mnogima su neizostavan dio opreme. Vrlo su lagane te ćete ih s lakoćom zamotati i fiksirati gumicom pričvršćenom za samu prostirku. Osim klasičnih prostirki, u ponudi imamo i praktične samonapuhavajuće prostirke, koje služe kao bolja potpora za spavanje u šatoru na madracu na napuhavanje.

Prostirke i podloge za spavanje

U JYSKu vas čekaju prostirke i podloge za spavanje različitih veličina, uz visoku udobnost i povoljne cijene. Bilo da vam je potrebna samonapuhujuća prostirka za spavanje ili prostirka kao podloga za vježbanje, u našoj ćete ponudi zasigurno naći onu koja odgovara vašim potrebama.

Različite namjene prostriki

  • Vježbanje: Prostirke se koriste kao podloga za vježbanje kako bi pružile mekanu i stabilnu površinu za različite vrste vježbi poput istezanja, aerobika, pilatesa ili treninga snage. Pružaju udobnost i podršku za tijelo, posebno na tvrdim površinama.
  • Joga: Prostirke su ključni dio opreme za prakticiranje joge. One pružaju udobnu podlogu koja pruža stabilnost tijekom različitih položaja i vježbi koje se izvode. Također pomažu u održavanju higijene tijekom vježbanja na podu.
  • Plaža: Prostirke se također koriste na plaži kao udobna podloga za ležanje ili sjedenje. Pružaju zaštitu od vrućeg pijeska ili tvrde podloge, čineći boravak na plaži udobnijim i ugodnijim.
  • Meditacija i opuštanje: Prostirke se koriste i za meditaciju i opuštanje, pružajući udobnu podlogu za sjedenje ili ležanje tijekom meditativnih praksi ili tehnika opuštanja.
  • Piknici i druge aktivnosti na otvorenom: Prostirke se mogu koristiti i za piknike, izlete na otvorenom ili druge aktivnosti kako bi se stvorila udobna podloga za sjedenje ili ležanje na travi ili drugim podlogama.