Pletene i metalne vrtne stolice za ljepše dvorište i terasu

Pletene stolice, stolice od petana (sintetički ratan), sklopive stolice s podesivim naslonom te vrtne stolice s metalnim okvirom nestrpljivo vas čekaju u JYSKu! Vrtne stolice vrlo su jednostavne za održavanje te su otporne na vremenske uvjete. Nadalje, okviri naših vrtnih stolica su premezani prahom koji štiti metal od trošenja i hrđe. Od boja u ponudi imamo prirodne, neutralne boje poput crne, sive, krem te smeđe boje.

Nakon odabira vama najdražeg modela stolica iz naše bogate ponude, savjetujemo vam i kupnju odgovarajućeg vrtnog stola, koji će stilom odgovarati vašim vrtnim stolicama. Vrtne stolice pogledajte na ovoj web-stranici ili u vama najbližoj JYSK trgovini!

Vrtne stolice u JYSKu

Vrtne stolice ponuđene na ovoj stranici dijele zajedničku karakteristiku - zahtijevaju minimalno održavanje. Glavni materijali su čelik i aluminij, koji se koriste samostalno ili kombiniraju s tekstilom, umjetnim drvetom, polipropilenom ili poliratanom, svi ti materijali također zahtijevaju minimalno održavanje. Neki modeli imaju detalje od tvrdog drveta koje treba povremeno podmazivati.

Vrtne stolice od pruća i metala su otporne na vremenske uvjete i vjetar te se mogu ostaviti vani tijekom cijele godine. Okviri naših metalnih vrtnih stolica su premazani prahom, što ih štiti od habanja i hrđe. U našem asortimanu možete pronaći širok izbor stolica za slaganje, stolica s podesivim položajem i klasičnih vrtnih stolica od pruća ili metala, u bojama poput crne, bijele, sive ili prirodne.

Kako održavati vrtne stolice od poliratana

Vrtne stolice od poliratana karakterizira lagani i prozračni dizajn, često se koriste za izradu stolica od pruća. Ovaj materijal je fleksibilan i može podnijeti različite klimatske uvjete, što znači da ih možete ostaviti vani tijekom cijele godine. Čišćenje ovih stolica je jednostavno kada dođe sezona vrtnog namještaja:

  • Uklonite prljavštinu i paučinu metlom, četkom ili usisavačem.
  • Obrišite namještaj mokrom krpom natopljenom u sapunici.
  • Isperite čistom vodom.
  • Po potrebi isperite vrtne stolice vodom iz vrtnog crijeva.
  • Ostavite namještaj da se osuši na zraku.