Vreća za spavanje - dio neizostavne opreme za kampiranje

Vreće za spavanje vrlo su jednostavno i praktično rješenje za udobno spavanje, bilo da planirate višednevni odlazak u prirodu, kampirate ili idete u ribolov. Ljetne i zimske vreće za spavanje nađite u JYSKu - odaberite onu koja će odgovarati vašim potrebama. Vreća za spavanje iz JYSKa ima pripadajuću zaštitnu torbu ili navlaku, što ih čini praktičnima za nošenje.

Osim vreća za spavanje, u ponudi imamo i kvalitetne šatore te sklopive stolove i stolice za kampiranje.

2 proizvodi
  2 proizvodi

  Vreće za spavanje za svaku prigodu

  Bez obzira spavate li pod otvorenim nebom, na festivalu ili u šatoru, važno je razmisliti o tome trebate li vreću za spavanje koja će vas grijati čak i kada temperatura padne. Također, uvijek imajte na umu izolacijsku podlogu poput kvalitetnog podloška za spavanje ili zračnog madraca.

  Izbor vreća za spavanje u JYSKu

  U JYSKu možete pronaći širok izbor povoljnih vreća za spavanje. Nudimo vreće za spavanje prilagođene ljetnim i zimskim uvjetima, koje mogu podnijeti različite temperaturne oscilacije, s minimalnom temperaturom koja se kreće od +5 stupnjeva do 0 stupnjeva, ovisno o modelu. Na taj način možete odabrati vreću za spavanje koja najbolje odgovara vašim potrebama.
  Naše vreće za spavanje dolaze s dva različita tipa zatvarača - jednosmjernim ili dvosmjernim. Jednosmjerni zatvarač omogućuje potpuno zatvaranje vreće, dok se dvosmjernim zatvaračem možete jednostavno prozračiti otvaranjem vreće na određenim dijelovima, primjerice ako vam je vruće u nogama.