Solarne svjetljke za čaroliju u vašem vrtu, dvorištu ili terasi

Solarne svjetiljke će uljepšati vaš vrt te doprinijeti ugodnoj, romantičnoj atmosferi. Ovakva je vrsta rasvjete vrlo zahvalna jer se nećete morati brinuti zbog žica i potrošnje električne energije. Solarna je rasvjeta ekološki prihvatljiva jer se danju puni pomoću sunčeve energije, a noću se automatski uključuje te nam osvjetljuje kućni prilaz, dvorište, vrt ili terasu. JYSK solarne svjetiljke za vanjsku uporabu mogu svijetliti i do 8 sati. Naša se ponuda sastoji od svjetiljki u obliku popularnih vrtnih baklji, koje možete jednostavno fiksirati u zemlju, a one će vam neumorno osvjetljavati okućnicu.

Prednosti solarne rasvjete

Prednosti i benefiti solarne rasvjete nisu nikakva novost. No ako ste još uvijek neodlučni, razmotrite sve prednosti ugradnje solarne rasvjete u vaše dvorište, na balkon ili terasu.

  • Jednostavno postavljanje i premještanje.
  • Mogućnost korištenja na višednevnim izletima u prirodi.
  • Ekološka prihvatljivost - puni se s pomoću sunčeve energije.
  • Automatski se uključuje.

Kako rade lampe sa solarnim ćelijama?

Ukratko, solarne ćelije pretvaraju sunčevu svjetlost u električnu energiju. Solarne ćelije koriste se za proizvodnju električne energije iz sunčeve svjetlosti, a ne njegovih zraka. Stoga solarne ćelije i dalje rade za oblačnog dana jer svjetlost prodire kroz oblake.

Solarne lampe aktiviraju se kada senzor na vrhu lampe detektira tamu. Ovdje lampa koristi energiju napunjenu u bateriji tijekom dana. Stoga broj sati u kojima lampa svijetli varira ovisno o vremenu.