Kvalitetni šatori za kampiranje i planinarenje

Šatori iz naše ponude su vodootporni, izdržljivi i prozračni te se u njih mogu smjestiti 2, 3 ili 4 osobe. Ako već planirate vaš sljedeći višednevni izlet u prirodi, posjetite JYSK i pronađite odgovarajući šator za sebe i svoje društvo. JYSK šatori idealni su za odlaske na glazbene festivale, kampiranje, plažu, a možete ih postaviti i u vaše dvorište, gdje će se vaša djeca igrati zaštićena od sunca.

Šatori se oduvijek povezuju sa slobodom - kamo god se uputite, šator uvijek možete lako zapakirati i ponijeti sa sobom. Za kampiranje, uz JYSK šator na popis stavite i sljedeće: prostirku, vreću za spavanje ili zračni madrac i rashladnu torbu za hranu i piće. Našu bogatu ponudu opreme za kampiranje pogledajte na ovoj web-stranici ili u vama najbližoj JYSK trgovini!

3 proizvodi
  3 proizvodi

  Za koga je šator namijenjen?

  Zamislite kako ležite u svom šatoru, osluškujete šum ptica i miris prirode koji vas okružuje. Sunčeva svjetlost lagano probija kroz tkaninu, stvarajući nježnu igru sjena unutar vašeg skrovišta. Dok ležite na udobnoj površini, osjećate kako vas obuhvaća osjećaj mira i slobode koji donosi boravak u prirodi.

  Šator je za one koji traže avanturu i pustolovinu, ali i za one koji traže tišinu i introspekciju. Njegova svrha nije samo pružiti zaklon od elemenata, već i stvoriti prostor gdje se osjećamo slobodni, inspirirani i povezani s prirodom i samim sobom. Bez obzira jeste li mladi ili stari, avanturist ili sanjar, šator je tu da vas pozove na putovanje prema unutarnjem miru i otkrivanju ljepote svijeta oko nas.

  Za što se sve može koristiti šator?

  • Odmor na otvorenom: Šator pruža udoban i zaštićen prostor za spavanje i odmor tijekom kampiranja ili boravka na otvorenom. Omogućuje vam da se povežete s prirodom i uživate u svježem zraku, istovremeno pružajući sigurnost i udobnost.
  • Fleksibilnost: Šator je mobilan i može se postaviti gotovo bilo gdje, što vam omogućava da istražujete različite lokacije i okoline. Bez obzira jeste li na kampiranju, planinarenju, festivalu ili jednostavno želite provesti noć na otvorenom, šator vam omogućuje da boravite na različitim mjestima bez potrebe za rezervacijom smještaja.
  • Privatnost: Šator vam omogućava da imate privatni prostor gdje možete opušteno boraviti i spavati bez ometanja drugih ljudi. Pruža vam osjećaj intimnosti i udobnosti, bez obzira na to gdje se nalazite.
  • Zaštita od elemenata: Šator pruža zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta poput kiše, vjetra i sunca. Ovisno o modelu, JYSKov šator može smjestiti 2 ili 4 osobe, pružajući im sigurnost i udobnost tijekom boravka na otvorenom.
  • Ekonomičnost: Šator je često povoljnija opcija od hotelskog smještaja ili najma kuće, posebno ako putujete u skupinama ili planirate duži boravak na otvorenom. Pruža vam mogućnost da uštedite novac dok istovremeno uživate u boravku na otvorenom i povezivanju s prirodom.