Popluni za bebe pružaju dobar san

Naši mališani dobivaju svu našu pozornost tijekom dana, ali jednako je važno da dobiju potrebnu pozornost i noću. Upravo u tom pogledu poplun ima posebno važnu ulogu jer vašem djetetu osigurava dobar san.

Prilikom kupnje popluna za bebu važno je odabrati visoku kvalitetu kako bi vaše dijete dobro spavalo i danju i noću. Dok djeca spavaju, njihovi se mozgovi razvijaju i zato je san ključan čimbenik u njihovom ukupnom zdravlju i blagostanju.

Bebe nisu u mogućnosti nešto promijeniti ako im je prevruće ili prehladno, ne mogu se ni pokriti poplunom ni otkriti da bi regulirale tjelesnu temperaturu. Ako ste u potrazi za poplunima za bebe koji su punjeni paperjem i perjem, trebali biste obratiti pozornost na visoku jačinu punjenja. Jačina punjenja jamstvo je visoke kvalitete jer ukazuje na izolacijsku sposobnost i prozračnost popluna. Drugim riječima, težina popluna nije jedini čimbenik koji utječe na njegovu toplinu.

Kako vaše dijete nastavlja rasti, s vremenom ćete trebati kupiti poplun za starije dijete. Popluni za djecu duži su i širi od popluna za bebe te stoga mogu pratiti djetetov prirodni rast.

Svi popluni za bebe i djecu iz JYSKa mogu se prati u perilici. Za poplune s paperjem upotrebljavajte deterdžent bez enzima.

Baby/Junior - Junior popluni