Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Kreveti na kat i kreveti s ladicama za djecu

Kada uređujemo dječje sobe, obično nastojimo djeci ostaviti dovoljno prostora za igru. Djeci je potrebno puno slobodnog prostora na podu, a uz to biste trebali moći jednostavno usisati sobu. Zato je odabir pravog dječjeg kreveta toliko važan.

Kreveti na kat i kreveti s ladicama neki su od modela koje često tražimo. U manjim spavaćim sobama kreveti na kat često su dobro rješenje jer oslobađaju dosta prostora. Neki kreveti na kat imaju dva kreveta, dok drugi – poznati kao podignuti kreveti – imaju samo gornji krevet ispod kojeg se nalazi prostor u kojem se djeca mogu igrati.

Ako krevet ima ladice, u njima možete držati dječju posteljinu ili igračke. Kreveti s ladicama mogu izgledati minimalistički i često ih možete kombinirati s ormarima ili poličnim elementima odgovarajućeg dizajna.

Krevete na kat možete upotrebljavati i kao pomoćne krevete ili u vikendici. U trgovinama JYSK možete pronaći modele kao što su obiteljski krevet na kat koji nudi dovoljno prostora za veliki madrac na donjoj razini u kojemu mogu spavati do tri gosta.

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard