Kreveti na kat i dječji kreveti za kvalitetan san

Krevet na kat i dječji krevet modernog dizajna i s prostorom za pohranu za vašeg mališana čeka vas u JYSKu! Kreveti s pohranom idealni su za igračke ili dodatnu dječju posteljinu, jastučnice, plahte, poplune i jastuke. Kreveti s ladicama će sobi dati ozbiljniji izgled te su idealan odabir za stariju djecu.

Kreveti na kat praktično su rješenje za opremanje i uređenje dječje sobe jer ostavljaju puno praznog prostora za ono djeci najvažnije - neometanu igru. Kreveti na kat u pravilu se sastoje od dva kreveta, dok se drugi, poznati kao povišeni kreveti, sastoje samo od gornjeg kreveta. Krevet na kat koji ima prostor ispod kreveta možemo iskoristiti na mnoge kreativne načine - ugradnju ormara manjih dimenzija, radnog stola ili pak za uređenje prostora za igranje za naše mališane.
 

Kreveti na kat imaju nekoliko funkcija

Krevet na kat idealan je odabir za opremanje manjih prostorija jer oslobađa dragocjeni prostor koji možemo iskoristiti za odgovarajući pisaći stol, komodu ili ormar. Osim toga, krevet na kat može vam poslužiti i kao pomoćni ležaj ili gostinjski krevet u gostinjskoj sobi, apartmanu ili vikendici. U JYSKu možete pronaći i modele poput obiteljskih kreveta na kat koji nude dovoljno prostora za madrace većih dimenzija, gdje se mogu smjestiti i naspavati čak tri osobe.