Kreveti na kat i dječji kreveti za kvalitetan san

Dječji kreveti modernog dizajna i s prostorom za pohranu pronađite u JYSKu! Kreveti s pohranom idealni su za igračke ili dodatnu dječju posteljinu, jastučnice, plahte, poplune i jastuke. Kreveti s ladicama će sobi dati ozbiljniji izgled te su idealan odabir za stariju djecu.

Kreveti na kat praktična su rješenja za opremanje i uređenje dječje sobe jer ostavljaju puno praznog prostora za ono djeci najvažnije - neometanu igru. Kreveti na kat u pravilu se sastoje od dva kreveta, dok se drugi, poznati kao povišeni kreveti, sastoje samo od gornjeg kreveta. Krevet na kat koji ima prostor ispod kreveta možemo iskoristiti na mnoge kreativne načine - ugradnju ormara manjih dimenzija, radnog stola ili pak za uređenje prostora za igranje za naše mališane.
 

  Spavaća soba - Dječji kreveti

  Dječji krevet GILLELEJE 90x200 bijela
  1500,- kn/kom.
  1999,- kn /kom.
  UŠTEDA 25%
  plus
  Samo u webshopu
  Krevet na kat VESTERVIG 80/120x200 natur
  2500,- kn/kom.
  3499,- kn /kom.
  UŠTEDA 29%
  plus

  Krevet na kat ima nekoliko funkcija

  Kreveti na kat su idealan odabir za opremanje manjih prostorija jer oslobađaju dragocjeni prostor koji možemo iskoristiti za ogovarajući pisaći stol, komodu ili ormar. Osim toga, kreveti na kat vam mogu poslužiti i kao pomoćni ili gostinjski kreveti u gostinjskoj sobi, apartmanu ili vikendici. U JYSKu možete pronaći i modele poput obiteljskih kreveta na kat koji nude dovoljno prostora za madrace većih dimenzija, gdje se mogu smjestiti i naspavati čak tri osobe.