Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Hygge atmosfera u dnevnom boravku s velikom kutnom garniturom, poplunom, jastucima i lampama

Hygge atmosfera uz pomoć garniture u dnevnom boravku

Bez obzira jeste li imali dug dan na poslu ili imate lijenu nedjelju, dnevni boravak je obično savršeno mjesto za sve. U ovom blogu pružit ćemo vam naša tri glavna savjeta i trika kako biste stvorili hygge atmosferu u dnevnom boravku, u kojem je garnitura u centru pažnje.

1: Neka garnitura bude kamen temeljac vašeg dnevnog boravka

Hygge dnevni boravak s garniturom, poplunom, jastucima i lampama

U centru pozornosti je garnitura, koja odmah na prvi pogled poziva vas, vašu obitelj i prijatelje da se osjećate ugodno i stvara hygge atmosferu. 

U redu je da vaša garnitura izgleda moderno i ukrasite ju dekama i jastucima tijekom dana, ali kad je vrijeme za opušteno odmaranje, slobodno donesite jastuke i poplune iz spavaće sobe za još veću udobnost.

2: Kombinirajte boje i materijale

Način na koji možete svom dnevnom boravku dati poseban izgled je uređenjem i dekoriranjem garniture s raznim jastucima - što više, to bolje. Slobodno kombinirajte različite boje, materijale i uzorke. Osim što stvara ugodnu atmosferu, pokazuje hrabrost za miješanje različitih boja i možda može nadahnuti vaše goste da učine isto.

3: Upalite svjetlo

Poplun koji se nalazi u kutu garniture, luster, moderna vitrina u crnoj boji

Važan čimbenik u procesu stvaranja hygge afmosfere je osvjetljenje: luster TORSTEIN daje jako i bistro svjetlo zbog izloženih žarulja, a moderna podna svjetiljka HUGO može funkcionirati kao svjetlo za čitanje u kutu sobe. Također, pobrinite se da dodate malo ukrasnog osvjetljenja prostorije, poput lijepih i malih mirisnih svijeća na stoliću ili na vrhu vaše vitrine. Postavljanje lampica i svijeća na različitim visinama može unijeti život i pokret u sobu.

Bonus savjet: Praktična (i ukrasna) pohrana

različita dekoracija u crnoj vitrini

Još jedan predmet koji je često dio dnevnog boravka je vitrina. Možete prikazati svoje najfinije tanjure i čaše, što svakako dodaje prednost vašem stilu ako razmišljate izvan okvira u vezi načina pohrane. Na primjer, svoju deku možete staviti u lijepu košaru ili možda stavite stilski ukras na vrh svojih knjiga. Pohrana ne mora nužno biti skrivena, ona može poslužiti i u dekorativnu svrhu.

Pročitajte kako stvoriti hygge atmosferu uz pomoć stolića za TV.

Kako vi stvarate hygge atmosferu u svom dnevnom boravku? Pišite nam u komentarima

 

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP