Posuđe i pribor za jelo

Kako biste transformirali blagovaonski stol u elegantni stol, trebat će vam nekoliko elemenata za aranžiranje i serviranje jela i pića. Velike posude za salatu, manje zdjele za umake, kreme i predjela, te poslužitelji za salatu i bokali za vodu dodaju dodatnu eleganciju vašem obroku.

Skandinavski stil 

Posude za posluživanje iz JYSKa su izuzetno funkcionalne i estetski privlačne. Topli tonovi zemlje i osvježavajući uzorci stvaraju ugodnu atmosferu za svaki obrok, bilo da je riječ o ručku ili večeri. Uz dodatak svečanih detalja poput svijećnjaka, stolnjaka, platnenih salveta, podmetača, vaza i umjetnog cvijeća, možete stvoriti poseban ambijent za svoje goste.

Svečani stol

Ako vam treba inspiracija za pretvaranje svog blagovaonskog stola u svečani stol, primjerice za Novu godinu, imamo niz ideja koje su prikladne bez obzira na godišnje doba. Dozvolite mašti da se razmaše! Od grančica i plodova do cvjetnih latica i komadića iz vaše omiljene društvene igre, mogućnosti su bezbrojne za kreativno ukrašavanje.

Nadalje, važno je razmotriti koji blagovaonski stol najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Pročitajte naš blog u o različitim veličinama blagovaonskih stolova i pronađite odgovarajuću veličinu blagovaonskog stola za sebe.