Ukrasne jastučnice za još ljepši dnevni boravak

Dekorativne jastučnice jednostavan su i povoljan način da osvježite svoje postojeće jastuke na dvosjedu ili trosjedu. JYSK je za vas pripremio ukrasne jastučnice različitih uzoraka, boja, materijala i veličina. Nove navlake za jastuk mijenjajte sezonski ili po trendovima.

Od boja u ponudi imamo neutralne jastučnice u bijeloj, krem, sivoj, crnoj i smeđoj boji, ali i u živim bojama poput narančaste, žute, petrolej i druge boje. Nadalje, naše jastučnice dolaze u sljedećim veličinama: 40x40 cm ili 50x50 cm. Imamo navlake između ostalog od lana, pamuka i/ili poliestera s izgledom svile, printa i velura

Jastučnice su snažan dekorativan element

Nove ukrasne jastučnice unose živost i razigranost u vaše postojeće jastuke, dodavanjem novih boja i kombinacija materijala.

Kada vam dosade detalji u određenim bojama koji prevladavaju u vašem domu, predlažemo vam da jednostavno promijenite jastučnice vaših dekorativnih jastuka te kupite nove iz JYSKove bogate ponude.

Donosimo vam jastuke u žarkim bojama poput plave, crvene, zelene, ružičaste, ali i jastučnice s različitim uzorcima. S druge strane, navlake za jastuke u neutralnim bojama poput crne, bijele, bež, sive ili smeđe boje, stvaraju smirenost i sklad u domu, što je odličan izbor za kućanstva koja već imaju mnogo snažnih, dekorativnih detalja.

Kako oprati ukrasne jastučnice

Prilikom pranja ukrasnih jastučnica za vaše dekorativne jastuke, vrlo je važno slijediti upute za pranje određenih delikatnih materijala.

Donosimo vam nekoliko osnovnih savjeta:

  • Ne zaboravite zatvoriti patentni zatvarač prije pranja.
  • Uvijek zajedno perite samo slične boje i materijale koji se jednako ponašaju.
  • Perite na niskoj temperaturi.

Ako pak niste sigurni na koji način biste trebali prati svoje jastučnice i jastuke, predlažemo vam da slijedite specifikacije pojedinog proizvoda.