Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Uvjeti sudjelovanja

Ova nagradna igra organizirana je od strane JYSK d.o.o., Glavni ured, Damira Tomljanovića Gavrana 11/6, 10 020 Zagreb, Hrvatska.

Nagradna igra nije povezana s Facebookom, Instagramom i drugim društvenim mrežama te nije niti sponzorirana, podržana niti organizirana od strane istih.

Svi ljudi s prebivalištem u Republici Hrvatskoj imaju pravo sudjelovati. Zaposlenici JYSK d.o.o i njihova ugovorna društva isključeni su iz ove nagradne igre.

Na nagradnu igru se može prijaviti samo jednom. Izvlačenje se provodi pomoću automatiziranog elektroničkog mehanizma nasumičnog odabira, koji osigurava nasumičnost odabira i nemogućnost ljudske intervencije tijekom procesa odabira. Pobjednik će biti obaviješten putem e-maila. Nagrada će biti u obliku vouchera i bit će poslana e-mailom. Gotovinsko plaćanje nije moguće. Dobitnik može iskoristiti vaučer za kupnju u JYSK trgovinama ili kontaktirajući B2B odjel putem e-maila s voucherom i narudžbom. Poklon bon vrijedi 90 dana od datuma izdavanja.

Pokušaj prijevare uzrokovat će trenutačno isključenje iz nagradne igre. Isključeno je pravno sredstvo. Sudjelovanje u nagradnoj igri je neovisno o narudžbi ili kupnji proizvoda.

O nagradnoj igri nismo dužni odgovarati na upite. Razdoblje za sudjelovanje u nagradnoj igri bit će objavljeno u vezi s predmetnim natječajem.

Naše opće uvjete možete pronaći ovdje.