Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Siva vrtna garnitura na terasi u dvorištu

Vrtne garniture za sve vremenske uvjete

Sada možete uštedjeti gnjavažu oko vrtnih jastuka koji su razbacani po kući jer pada kiša. S vrtnim namještajem otpornim na vremenske uvjete, kao što je nova siva vrtna garnitura UHRE, ne trebate žuriti van skupljati jastuke zbog vremenskih neprilika. UHRE je otporna na sve vremenske uvjete, tako da se možete samo zavaliti, uživati u zvuku kišnih kapljica i možda pročitati blog o tome kako odabrati vrtne stolice.

Tamno i svijetlosiva vrtna garnitura u kutu vrta

UHRE je dostupan u tamno sivoj i svjetlosivoj nijansi, tako da možete odabrati onu koja vam se više uklapa u vaše uređenje vrta ili terase. Svjetlija verzija ima ljetni izgled dok tamnosiva izgleda malo ekskluzivnije. Jastuci su fiksni, tako da ih se ne treba micati kada počne padati kiša. Garnitura je od brzosušeće pjene koja ne upija vlagu, a struktura garniture je toliko otvorena da kroz nju lako teče voda i struji zrak.

Vrtne gartinure za sve vremenske uvjete

Navlaka je vodootporna i suši se brzo, tako da nema uvjeta za plijesni i gljivice i na vanjskom dijelu, ali i unutar kauča. Vodootporna navlaka otporna na mrlje s UV-zaštitom sprječava izbljeđivanje boje.

  • Ostavite UHRE vani tijekom cijele godine. Vaša garnitura biti će suha već nakon sat vremena od kiše zbog vodoodbojnih svojstava i prozračne strukture.
  • Uštedite vrijeme. Navlaka je otporna na mrlje i lako se čisti. Sve tvrdoglave mrlje mogu se ukloniti vodom.
  • Na UHRE garnituri možete uživati godinama. Navlaka je otporna na UV-zrake - tako da boja neće izblijedjeti.

Prostor oko UHRE garniture možete ukrasiti teglama za cvijeće, fenjerima, jastucima, dekama kako biste si stvorili savršeno mjesto za uživanje u dugim ljetnim danima.

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena