Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

 Inspiracija uz izvrsne ponude - uštedite do 60%! > 

LED svjetleće drvce ispred kuće u mraku

Vodič kroz unutarnje i vanjske božićne lampice

Kako dani postaju sve kraći a noći sve duže, ne postoji ništa bolje od očaravajućeg sjaja božićne rasvjete koja će osvijetliti mračnije mjesece u godini. Od umirujućih unutarnjih lampica koja ispunjavaju dom toplom atmosferom do čarobnog šarma osvijetljenih božićnih drvaca na otvorenom, ovi svečani ukrasi mogu lako promijeniti svaki prostor i unijeti ugodnu radost i blagdansko raspoloženje u vaš dom. Pogledajte ovaj vodič u kojem su istaknute prednosti svake vrste božićne rasvjete kako biste bili sigurni da ste odabrali prave lampice i unijeli pravi blagdanski duh u svoj dom. 

Koje božićne lampice odabrati?

Postoji mnogo različitih vrsta božićnih lampica, a svima je zajednička jedna stvar: osvjetljavaju vaš dom i oplemenjuju ga ugodnim, toplim svjetlom. Koju biste božićnu rasvjetu trebali odabrati, naravno ovisi o osobnom ukusu i prikladnosti za dio vašeg doma koji želite osvijetljen i ispunjen vedrim veseljem.

Božićna ukrasna svjetla dijelimo na: 

Prije nego što se odlučite za vrstu svečane rasvjete koju želite, važno je razlikovati unutarnju od vanjske božićne rasvjete. Nisu sve božićne lampice napravljene da izdrže vanjske uvjete, a nisu ni sve napravljene da svijetle u zatvorenom prostoru. Obavezno provjerite jesu li lampice koje planirate kupiti namijenjena za vanjsku upotrebu - ako ste u nedoumici, uvijek možete posjetiti vama najbližu JYSK trgovinu i pitati naše osoblje za savjet. Također je važno da različite vrste božićnih lampica prirodno imaju različite prednosti. Osim najvažnijeg aspekta – odabira vrste svjetla koje savršeno odgovara vašem domu – postoje i druge stvari koje čine određene vrste lampica prikladnijima od drugih. Saznajte više o tome u sljedećim odjeljcima. 

Vanjska rasvjeta za Božić i zimu 

Prekrasne i svestrane lampice često su nedovoljno nezapažene svečane dekoracije tijekom blagdana. Njihova fleksibilnost omogućuje im da stanu bilo gdje, donoseći topao, primamljiv sjaj u bilo koji prostor, bilo na drvetu u dvorištu ili uz pročelje vaše kuće. Ugodna svjetleća drvca savršena su za osvjetljavanje vanjskih prostora vašeg doma. Možete birati između različitih oblika, visina i izraza: neke vrste izgledaju poput pravog drveća, dok druge imaju fantastičniji štih. LED svjetleće drvce jednostavno je rješenje za vanjsku rasvjetu – odabirom svjetlećeg drvca možete ga jednostavno postaviti i uključiti da svijetli bez da se penjete po ljestvama i trošite vrijeme pažljivo ga pričvršćujući kao što biste to učinili s višemetarskim lampicama. 

Ugodne lampice i dekorativna rasvjeta

Svjetleća i očaravajuća LED svjetleća drvca

Unutarnje božićne lampice

Kada je riječ o unutarnjoj rasvjeti tijekom blagdana, postoji mnogo različitih opcija koje će vas zasigurno dovesti u veselo i blagdansko raspoloženje. Od lampica koje svjetlucaju u zlatnoj boji – savršene za širenje radosti oko božićnog stola – do svjetlećih božićnih zvijezda i tradicionalnih lukova za svijeće – savršene za prekrivanje udobnih kutaka vašeg doma toplim, umirujućim svjetlom – postoji nešto za svaku situaciju i svaki ukus. Da biste doista osjetili duh blagdana, raširite svoju ukrasnu božićnu rasvjetu po kući – čak i ako je samo božićna zvijezda na prozoru dnevne sobe, luk od svijeća na prozorskoj daski u kuhinji ili malo LED svjetleće drvce na komodi u sobi ili u vašem hodniku, male ukrasne lampice poput ovih čine veliku razliku kada je u pitanju unošenje dirljivog božićnog osjećaja u vaš dom. 

Ukrasne lampice u nizu 

Svjetleći božićni ukrasi

Što biste još trebali uzeti u obzir u vezi s božićnom rasvjetom?

Kada je riječ o unutarnjim i vanjskim božićnim lampicama, treba imati na umu da lampice općenito troše manje struje nego što mislite – naravno, potrošnja struje varira između različitih vrsta lampica i svakog pojedinačnog proizvoda. Da biste saznali više, pogledajte informativni plakat u trgovini gdje je navedeno koliko struje to određeno svjetlo potroši u 24 sata. Kao i uvijek, slobodno možete pitati naše osoblje u vama najbližoj JYSK trgovini za više informacija i smjernica o potrošnji struje naših božićnih lampica.

Funkcija timera znači bezbrižno osvjetljenje

Kako bismo dodatno smanjili potrošnju struje unutarnje i vanjske božićne rasvjete, mnoga naša svjetla dolaze s vremenskim funkcijama koje vam omogućuju da uključite svjetla na određena vremenska razdoblja koja sami definirate. Na taj način možete uživati u svojim božićnim lampicama bez brige da ćete ih zaboraviti ugasiti – što olakšava brigu i račune za struju.

Božićne lampice na baterije

Neke od naših božićnih lampica rade na baterije, što znači da ne zahtijevaju ukopčavanje kabela u utičnicu. Glavna prednost božićne rasvjete na baterije jest ta što su svjetla praktična, fleksibilna i laka za premještanje. Provjerite informativni plakat u trgovini za pojedinačan proizvodi kako biste vidjeli rade li na baterije ili dolaze s kabelom.

Za više korisnih informacija o postavljanju lampica na siguran način, pogledajte naš blogpost o sigurnosnim savjetima.
 

Malo LED drvce kao božićni ukras
Veliko LED svjetleće drvce osvjetljava kuću i dvorište
Srednje veliko LED drvce kao božićni ukras

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Boja godine