Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
VADEHAVET dnevni krevet

U fokusu: VADEHAVET dnevni krevet

Dok vani pljušti, a vi se samo želite opustiti i sanjariti dok slušate kišu - zašto ne biste to radili sa stilom? Upoznajte novi dnevni krevet od drveta u našem asortimanu, VADEHAVET, koji izgleda odlično smješten tik do prozora. 

 
VADEHAVET je savršen primjer elegancije i nordijskog minimalizma. Zbog svoje jednostvnosti i funkcionalnosti, savršeno se slaže uz svaki dekor.  
VADEHAVET okvir i noge su napravljeni od FSC® potvrđenog čvrstog hrasta. To znači da drvo potječe iz šuma gdje nije posječeno više drveća od onoliko koliko ih šuma prirodno može nadomjestiti. Sjedište kreveta je od poliesterskih traka i neće izblijediti vremenom. Pridali smo veliki značaj svakom detalju i osigurali da nema vidljivih vijaka na jednostavnoj i elegentnoj konstrukciji.

Ako želite malo blaži izgled, dekorirajte ga s par ukrasnih jastučića, stavite koju deku te ga pretvorite u sofu. 


VADEHAVET lijepo izgleda iz svih kutova, pa ga možete smjestiti bilo gdje. Izgleda predivno ispod prozora odakle zaista može pridonijeti izgledu sobe bez da blokira pogled.  
Ima višestruku funkciju: kao lijep dio dekora, krevet za brzinski popodnevni odmor ili mjesto gdje možete smjestiti svoje najljepše ukrasne jastučiće. 


Dnevni kreveti su moderni, udobni i vrlo svestrani. Dnevni krevet zauzima manje mjesta od sofe i dopušta slobodu dekoriranja. Chic je i koristan: možete ga smjestiti u spavaću ili gostinjsku sobu kao mjesto za odlaganje odjeće ili cipela. Ako u vašem dnevnom boravku nedostaje mjesta za sjedenje, dnevni je krevet idealan za to. Možete ga smjestiti i u hodnik, ured ili bilo gdje gdje smatrate da je potreban otmjen komad namještaja.

Pročitajte više o našem namještaju sa četiri zvjezdice VANDSTED


Gdje biste vi smjestili svoj dnevni krevet? Recite nam u komentarima. 

 

Saznajte više

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih