Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

Ručnik za plažu, piknik-deka za plažu i ostala piknik oprema za izlet na plažu

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Ljeto je savršeno da s obitelji i prijateljima pođete na plažu gdje ćete uživati, sunčati se i plivati u moru. Kada se radi o vašoj udobnosti i uživanju, bilo da se opuštate i sunčate na plaži, kupate u moru ili samo uživate u hladnom piću u debelom hladu ispod suncobrana, izbor ručnika za plažu ili piknik-deke može biti bitan faktor udobnosti.

Ručnici za plažu ili štep-deke – što biste trebali ponijeti?

Ručnici za plažu, klasični veliki ručnici, štep-deke, piknik-deke... Postoji mnogo opcija, ali to nam u isto vrijeme otežava odabir one prave: kako ćete odrediti koja je opcija najbolja za vas? Je li to okruženje u kojem ćete biti ili aktivnosti koje ćete raditi? Na odabir može utjecati nekoliko faktora:

  • Koliko društvo ide s vama na plažu?
  • Planirate li plivati ili se samo izležavati na plaži?
  • Što još nosite sa sobom?
  • Ostajete li do kasno uvečer?

Postavljanje ovakvih pitanja može vam pomoći da odredite što biste u konačnici trebali ponijeti. Ako ćete ići na kupanje, sigurno će vam trebati ručnik za plažu da se osušite. Ako ste s velikom grupom ljudi, vjerojatno je dobro da ponesete i po nekoliko ručnika i štep-deka. Nosite li jednokratni roštilj da biste pripremili večeru na izletištu s osiguranim ložištem? Ponesite štepanu deku da se ugodno smjestite i izležavate dok sunce zalazi.

Prugasti ručnici za plažu u crvenoj, bijeloj, sivoj i rozoj boji
Veliki plavi ručnici za plažu s cvjetnim uzorkom na štriku
Prugasti ručnici za plažu u bijeloj, narandžastoj i boje fuksije na drvenom zidu

Ručnici za plažu

Klasični ručnici za plažu prvi su odabir kad idemo na more i obavezni su ako se planirate kupati. Standardni ručnik za plažu dovoljno je velik da ga možemo ga koristiti i kao podlogu za ležanje. Naš trendi ručnik za plažu BACKA dolazi u više boja i uzoraka.

Štepane deke

Štep-deka još je jedna odlična opcija za plažu, posebno ako je hladan ili vjetrovit dan, ili ako planirate ostati dugo na plaži, sve do mraka. Štepane deke imaju punjenje i stoga pružaju veću udobnost i izolaciju od ručnika za plažu, a to ih čini i odličnim kao podloga za ručnike ili za ušuškavanje.

Trik protiv pijeska: zaštitite se od sitnog pijeska s pomoću gumirane plahte

Jeste li znali da možete koristiti plahtu s gumicom kako biste na plaži kreirali prostor zaštićen od pijeska?

Zbog svoje visine, plahta s gumicom odlična je za ovo. Okrenite plahtu naopako (licem prema gore), stavite torbe i frižiderčić da drže svaki od četiri kuta plahte. Ovako možete uživati u improviziranoj "ogradici" za igru koja će pijesak držati izvan vašeg prostora za ležanje, a posebno je zgodno ako imate bebu. 

Ostale neophodne potrepštine za plažu

Odlazak na plažu po vrućem ljetnom danu savršeno je rješenje za dobar provod na otvorenom. Međutim, ako zaista želite uživati na plaži i učiniti taj dan idealnim, ne zaboravite ponijeti i sve druge bitne potrepštine za plažu:

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Napravite trampolin-park u vlastitom dvorištu

Napravite trampolin-park u vlastitom dvorištu