Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Svjetlobež tabure s mekom površinom i uzorkom te s drvenim postoljem od borovine

Nordic Mood: mali namještaj unosi velike promjene

Nova JYSKova Nordic Mood collection uključuje razne komade iz asortimana malog namještaja koji vam mogu pomoći da osvježite interijer bez promjene onoga što već imate u svom domu. Svrha malog namještaja nije promijeniti vaš cijeli interijer, već da bude estetski i funkcionalan dodatak koji će mu unijeti svježinu. Tražite li promjenu, pogledajte komade manjeg namještaja i ukrasa koje smo istaknuli u našoj novoj kolekciji i inspirirajte se.

Stolići za kavu i samostalni stolići uvijek su odlično rješenje kada vam je potrebna promjena u vašem domu - lako ih je zamijeniti, a mogu imati velik utjecaj na cjelokupan izgled vašeg doma i atmosferu u njemu.

STAE je stolić za kavu modernog a istodobno minimalističkog izgleda. Stalak SOLLERUP ističe prirodne materijale jer masivno borovo drvo od kojeg je izrađen zauzima središnje mjesto. I STAE i SOLLERUP izvrsni su primjeri kako možete napraviti značajnu promjenu u svojem domu uz malo truda. Svojim minimalističkim izgledom i čistim linijama oba predstavljaju drugačiji pogled na mali namještaj za moderan dom, i kao takvi izvrsni su dodaci postojećem interijeru vašeg doma.

Zidna polica KVISSEL jest - baš kao i stalak SOLLERUP - minimalistički pogled na prirodno, neobrađeno drvo. Ova je zidna polica izrađena je od bambusa i savršena je za ukrašavanje zida u kuhinji ili dnevnoj sobi. Zidnu policu KVISSEL možete izložiti samostalno ili je možete koristiti za izlaganje omiljenih ukrasa, sitnica ili praktičnih dodataka za kuhinju.

Stolić za kavu LYDUM obilježavaju čiste, geometrijske linije. Njezina svjetla, bež boja pristaje uz toplu bijelu boju stolne lampe MARKUS. S bezvremenskim klasičnim izgledom lampe i samog stola, LYDUM donosi udobnost u vaš dom.

Zidna polica ALKEN dolazi u toplo sivoj boji s minimalističkim panelom iste boje. Izvrsna je za izlaganje vaših ukrasa.

Druge vrste malog namještaja idealne za vaš interijer jesu ormarići - poput malog, maslinastozelenog ormarića GIVE. Unosi dašak boje u svaku prostoriju u domu gdje ga stavite. Možete ga koristiti za odlaganje, ali ga možete i ukrasiti, primjerice dodavanjem lampe, poput lampe na baterije KENT.

Stalak SPODSBJERG upečatljiv je komad hrastovine. Svojim drvenim izgledom i čistim linijama ovaj je stalak savršen za dodavanje malo visine interijeru vašeg doma.

Nova Nordic Mood collection uključuje brojne proizvode koji su već dostupni, a od 4. kolovoza svi će proizvodi biti dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP