Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Ugradbeni trampolin u dvorištu

Napravite trampolin-park u vlastitom dvorištu

Ako nabavite trampolin za dvorište, spasit ćete se od odlaska u igraonice: ne morate misliti na ulaznice, rezervacije ili obroke. Dobro će vam doći da ispucate energiju mališanima ili za brzi trening!

Dok zabavni parkovi nude širok izbor trampolina različitih veličina, vanjski prostor s trampolinom nudi druge pogodnosti. Samo jedan vrtni trampolin dovoljan je da usrećite sebe i svoju djecu, a ne iziskuje planiranja i odlaske na druga mjesta. Vi i vaša djeca možete skakati kad god vam odgovara, možete skakati koliko god želite, a također vani ste na otvorenom i možete uživati u svježem zraku i prirodi.

Ako imate više mjesta u svojem dvorištu, možete uložiti i napraviti malu teretanu na otvorenom: dodajte gimnastičku prostirku, prostirku za jogu i vježbanje istezanja.

Pronađite još više ideja za vježbe na otvorenom za djecu i odrasle.

Ljetna druženja ne moraju značiti pasivno sjedenje u dnevnom boravku: možete pozvati hrpu prijatelja i postati najbolji susjed u ulici. I djeca i odrasli uživat će u skakanju na trampolinu!

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, stoga pazite da je samo jedna osoba na trampolinu. Nemojte dopustiti ekstremne skokove, salta ili druga rizična ponašanja na trampolinu. Uvijek držite sigurnosnu mrežu na trampolinu kako biste spriječili nezgode. Pročitajte više o tome kako odabrati trampolin.

Trampolin također dobro dođe kada se pojavi kiša meteora ili tijekom vedre ljetne noći za gledanje zvijezda. Stavite dekice, ponesite prekrivače, lezite i uživajte u prekrasnom promatranju zvjezdanog neba.

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena