Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Polični element s hrastovim policama i hrastovim stolom u svijetloj sobi

Izdvajamo: TRAPPEDAL kolekcija namještaja

TRAPPEDAL je jedna od najpopularnijih kolekcija namještaja u JYSKu. Ako ste ljubitelj besprijekornog uređenja, s ravnim linijama i predivnim kontrastom kulture i prirode od metala u kombinaciji s hrastovim tonovima, ovo je za vas. Prekrasno lagan, elegantan i jednostavan. Naši kupci to najviše vole.


TRAPPEDAL se u ovom trenutku sastoji od stola od medijapana i dvije police s 5 ili 7 hrastovih polica. I uz malo strpljenja, možete dobiti još predmeta iz kolekcije. Pročitajte više u dnu ovog posta.

TRAPPEDAL polični element s pet polica

Office with desk, chair and shelving unit

Visok samo 109 cm, TRAPPEDAL polični element s 5 polica od madijapana i crnim metalom premazanim u prahu idealan je za sobu u kojoj želite da bude lagan i elegantni dizajn. Širina je 70 cm i savršena je za dekoraciju i skladištenje. Naši kupci daju mu prosječnu ocjenu od 4,5 zvjezdice na JYSK.hr, a na JYSK.fi jedna od njih piše:

 “DANSKI DIZAJN JE NAJBOLJI” ( skupa s ocjenom 5)

TRAPPEDAL polični element sa 7 polica

Shelving units with different storage solutions such as baskets and buckets

Ovaj polični element je poprilično visok sa svojih 178 cm. To je više od tradicionalne police za knjige - pogodno za pohranu ili za vaše knjige, ali s prostorom za svjetiljku, vazu i druge ukrasne predmete. Ova polica ima prosječno 4,7 zvjezdica na JYSK.hr. Na JYSK.bg jedan korisnik je napisao:

"Prekrasno, moderno, lako za sastaviti" – (i ostavlja ocjenu 5 zvjezdica)

TRAPPEDAL stol 

Desk with storage solutions under the table top

 

TRAPPEDAL radni stol poprilično je malen i uklapa se tamo gdje drugi stolovi ne mogu. Ima mjesta za računalo, stolnu svjetiljku ili drugi komad dekora - i što vam još treba? Ladicu možete postaviti i u lijevi i u desni odjeljak, koliko god vama odgovara. Na JYSK.nl jedan od naših kupaca ostavlja ocjenu od 5 zvjezdica uz riječi:

"To je super lijep stol za moj laptop i izgleda izvrsno u mojoj dnevnoj sobi..."

Stiže nam još više TRAPPEDAL artikala


Od kraja srpnja 2020. godine naša kolekcija TRAPPEDAL postaje više od namještaja za kućni ured. S ponosom vam predstavljamo komode, stalci za tv, samostojeće police, stolići i noćni stolići, tako da možete opremiti svaku sobu u kući ovom kolekcijom. Nove predmete, naravno, nisu ocijenili naši kupci, ali smo uvjereni da će dostići prethodne proizvode i ispuniti naša očekivanja.

 

*Ocjene kupaca dolaze iz sljedećih zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenia, Velika Britanija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska.

 

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP