Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani vrtnog namještaja: uštedite do 40%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku

Dva načina za prekrivanje balkona ili terase – s tendom i suncobranom

Izaberite ispravan suncobran

Sklonite se sa štetne UV radijacije koja proizlazi iz Sunca, a u isto vrijeme uživajte u ljetnom životu na balkonu ili terasi pomoću suncobrana ili tende. Izaberite jednu od te dvije opcije - ovisno o veličini prostora i drugim bitnim stavkama vašeg balkona ili terase. U ovom blogu ćemo vam pomoći donijeti ispravnu odluku.

Za malu terasu ili balkon

Patio with an upright parasol, lanterns and planter boxes


Klasični visoki suncobran je odličan izbor za manju terasu ili balkon. Ova vrsta suncobrana ima ravnu šipku od metala ili drveta koja može biti različitih boja i veličine. Ako vaš vrtni stol ima rupu u sredini, to znači da je napravljen sa svrhom da se u tu rupu stavi suncobran kako biste bili zaštićeni od sunca dok sjedite. Neke vrste suncobrana imaju i mogućnost namještanja visine ili mogućnost da se nakrive. Ako ga nakrivite, stvarat će vam hlad s veće udaljenosti i štititi vas od sunca cijeli dan.

 

 

Ako su vam terasa ili balkon vrlo mali i želite iskoristiti slobodan prostor kojim raspolažete za nešto drugo, suncobran za balkone je idealan. Možete ga postaviti direktno na zid i ne zauzima puno prostora.

Balcony with a balcony parasol and bistro set


Za veće terase i balkone

 

Viseći suncobran je ispravan izbor ako imate veliku terasu. Zauzima dosta prostora, ali također će zaštititi i veću površinu od sunca. Možete ga postaviti pokraj vrtnog stola, ali će vas zaštititi i direktno iznad kada sjednete za stol. Možete ga nagnuti i okrenuti, a ako ima kotače lakše ga je pomaknuti na drugo mjesto.

Tende – trajne opcije

Patio with a sun shelter

 
Ako nemate potrebu za stvaranjem hlada na drugačijim mjestima već samo želite hlad na jednom mjestu cijeli dan, tada su tende odličan izbor. Tende ne zauzimaju nikakav prostor na zemlji, već samo montirate jednu stranu tende na kućni zid i pobrinite se da svežete drugu stranu na drvo ili nekakvu dugačku šipku. Neke tende imaju samo jedan konop, a neke po dva.

Patio with a sun shelter

 

Izaberite ispravan stalak za suncobran

Nakon što ste odabrali suncobran, vrijeme je da izaberete ispravan stalak za suncobran. Pripazite na par stvari: Stalak za suncobran mora biti dovoljno težak da pridrži suncobran. Također, izaberite optimalnu veličinu stalka. Ako ste, naprimjer, izabrali suncobran za balkon, izaberite stalak koji je u pola manji od običnog. Odlučite između stalka s kotačima ili bez, ovisno o tome želite li ga lakše pomicati s jednog mjesta na drugo.

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za slaganje modularne garniture

Vodič za slaganje modularne garniture

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič