Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Hygge atmosfera u dnevnom boravku s velikom kutnom garniturom, poplunom, jastucima i lampama

Hygge atmosfera uz pomoć garniture u dnevnom boravku

Bez obzira jeste li imali dug dan na poslu ili imate lijenu nedjelju, dnevni boravak je obično savršeno mjesto za sve. U ovom blogu pružit ćemo vam naša tri glavna savjeta i trika kako biste stvorili hygge atmosferu u dnevnom boravku, u kojem je garnitura u centru pažnje.

1: Neka garnitura bude kamen temeljac vašeg dnevnog boravka

Hygge dnevni boravak s garniturom, poplunom, jastucima i lampama

U centru pozornosti je garnitura, koja odmah na prvi pogled poziva vas, vašu obitelj i prijatelje da se osjećate ugodno i stvara hygge atmosferu. 

U redu je da vaša garnitura izgleda moderno i ukrasite ju dekama i jastucima tijekom dana, ali kad je vrijeme za opušteno odmaranje, slobodno donesite jastuke i poplune iz spavaće sobe za još veću udobnost.

2: Kombinirajte boje i materijale

Način na koji možete svom dnevnom boravku dati poseban izgled je uređenjem i dekoriranjem garniture s raznim jastucima - što više, to bolje. Slobodno kombinirajte različite boje, materijale i uzorke. Osim što stvara ugodnu atmosferu, pokazuje hrabrost za miješanje različitih boja i možda može nadahnuti vaše goste da učine isto.

3: Upalite svjetlo

Poplun koji se nalazi u kutu garniture, luster, moderna vitrina u crnoj boji

Važan čimbenik u procesu stvaranja hygge afmosfere je osvjetljenje: luster TORSTEIN daje jako i bistro svjetlo zbog izloženih žarulja, a moderna podna svjetiljka HUGO može funkcionirati kao svjetlo za čitanje u kutu sobe. Također, pobrinite se da dodate malo ukrasnog osvjetljenja prostorije, poput lijepih i malih mirisnih svijeća na stoliću ili na vrhu vaše vitrine. Postavljanje lampica i svijeća na različitim visinama može unijeti život i pokret u sobu.

Bonus savjet: Praktična (i ukrasna) pohrana

različita dekoracija u crnoj vitrini

Još jedan predmet koji je često dio dnevnog boravka je vitrina. Možete prikazati svoje najfinije tanjure i čaše, što svakako dodaje prednost vašem stilu ako razmišljate izvan okvira u vezi načina pohrane. Na primjer, svoju deku možete staviti u lijepu košaru ili možda stavite stilski ukras na vrh svojih knjiga. Pohrana ne mora nužno biti skrivena, ona može poslužiti i u dekorativnu svrhu.

Pročitajte kako stvoriti hygge atmosferu uz pomoć stolića za TV.

Kako vi stvarate hygge atmosferu u svom dnevnom boravku? Pišite nam u komentarima

 

Saznajte više

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih