Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Gaming stolica s lumbalnom potpora

Gaming stolica s lumbalnom potporom

JYSK vam s ponosom predstavlja: Jednu od naših najudobnijih gaming stolica - NIBE. Gaming stolice kombiniraju tradicionalne karakteristike visoko kvalitetne gaming stolice s potpuno drugačijim izgledom. Vjerujemo da je gamerima potrebna kvalitetna oprema da i sami postanu legende.

Stolica je napravljena od mekane pjene od umjetne kože zanimljivog dizajna. Dizajn je zašiven tako da traje što duže, a umjetna koža u kombinaciji s pjenom osigurava udobnu i pouzdanu stolicu koja će zadržati oblik tijekom svoje upotrebe.

Crna gejming stolica s lumbarnom podrškom i jastukom za vrat


 

NIBE gaming stolica ima ergonomske karakteristike koje su vam na raspolaganju. Opisuju je podesiv naslon, podesivi nasloni za ruke i leptir mehanizam, a nakon toga stolica je spremna za maratonske igre.

Mehanizam leptira osigurava sigurnu i stabilnu funkciju naginjanja leđa, a u kombinaciji s potpunom funkcijom naslanjanja od 135 stupnjeva, omogućava istezanje i oslobađanje stresa kičme u sjedećem položaju. Uz stolicu dolazi jastuk za vrat i jastuk za lumbalnu podršku. Naslon za ruku omogućava kretanje prema gore i prema dolje i mogućnost pomjeranja prema unutra ili van.

S kvalitetnim nagibnim mehanizmom i teškim i visokim najlonskim bazama, NIBE stolica više je nego sposobna za podešavanje visine.

Višeslojna pjena znači duže udobno igranje

Crna gaming stolica


Punjenje od pjene na sjedištu sprječava vas da udarite u drveni dio sjedišta. Slojevito je na način da pjena omogućava duži vremenski period zadržavanja oblika i gustoće. Jastuci od pjene i na sjedištu i na naslonu su dobili slojeviti tretman za produženje njegove dugovječnosti.

2D mekani sloj naslona za ruke

Crna gaming stolica s podešavanjem rukohvata


Statičkim naslonima za ruke nedostaju ključne komponente kada je riječ o ergonomskom dijelu. Zbog toga je NIBE opremljen podesivim naslonima za više osi koje se mogu prilagoditi u bilo kom položaju koji odaberete.

Potpuni nagib

Nagnuta gaming stolica

 

NIBE stolica ima potpunu funkciju nagiba do kuta od 135 stupnjeva. Funkcija nagiba je odlična za periode opuštanja i odmora. Jednostavno povucite polugu i naslonite se, aktivno oslobađajući stres s kičme i donjeg dijela leđa.

Nagnite stolicu koristeći mehanizam leptira

Crna gaming stolica s mehanizmom koji omogućava podešavanje stolice

 

Mehanizam leptira omogućava slobodno i glatko naginjanje kada je vrijeme za opuštanje. Položaj se može zaključati u uspravnom položaju ili otključati za naginjanje sjedišta kada god vi to hoćete. Podesite napetost nagiba na dugmetu ispod sjedišta za glatko ili čvrsto naginjanje.

XL 60 mm kotači za oslobađanje pritiska presvučeni umjetnom kožom

Mekani kotači prekriveni umjetnom kožom dozvoljavaju glatko klizanje po bilo kojoj površini zahvaljujući XL kotačima od 60 mm.

Prvoklasno dizajnirana umjetna koža

NIBE dolazi sa stilskim dizajnom koji ne ostavlja ništa dodatno za poželjeti. Umjetna koža je prošivena i umotana u dizajn saća koji se ističe iz gomile. Šestokutni dizajn ne ometa udobnost, a koža još uvijek može podnijeti silu i tečnost. 

NIBE stolica je dostupna u JYSKu od 24. srpnja 2020.

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM