Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Prekrivač u plavoj boji na dvostrukom krevetu u sobi skandinavskog stila

5 odličnih razloga zašto staviti prekrivač za krevet

Jeste li tip osobe koja voli uredan i sređen dom? Ili samo priželjkujete da jeste? Prekrivači su jednostavan način za stvaranje reda u spavaćoj sobi. Ali, postoje li neki nedostaci - pa što je konačno rješenje? Imamo neke odgovore u ovom blogu.

Prekrivač KORNVALMUE 220x240 bež/crna

 

Prednosti prekrivača

1. Prekrivač dobro izgleda

Najočitija prednost korištenja prekrivača jest naravno, da on lijepo izgleda. Prekrivač za krevet čini krevet ljepšim i urednijim nego što izgleda samo s posteljinom. Neki ljudi čak uspoređuju nepospremljen krevet s prljavim posuđem u sudoperu koje ostane tijekom noći.

2. S prekrivačem vaša soba izgleda uvijek isto

Prekrivač osigurava da vaša spavaća soba ima dosljedan izgled, iz dana u dan. Vaša posteljina može imati sve moguće boje, ali s prekrivačem se ne morate brinuti da će se nešto vidjeti ispod kreveta - vaš krevet će uvijek izgledati isto.

Prekrivač LILJEKONVAL žersej 220x240

3. Zaštita za vaš krevet i posteljinu

Prekrivač štiti krevet i posteljinu. Ako želite da vaš krevet i vaša posteljina traju, koristite prekrivač kao zaštitni sloj protiv prašine i prljavštine.
 

4. Luksuzni osjećaj u spavaćoj sobi

S prekrivačem možete stvoriti hotelsku atmosferu u vašoj spavaćoj sobi i zamišljati da ste na egzotičnom odmoru u udaljenom mjestu. To ne mora biti luksuzni prekrivač - samo dodajte par jastuka i bit ćete još bliže svojem odmoru iz snova.
 


5. Postanite organiziraniji s prekrivačem

Prekrivač za krevet inspirirat će vas da složite vaš krevet svaki dan. Možete li zamisliti da samo pokrivačem pokrijete krevet s gomilom popluna i jastuka? Ne, to bi izgledalo smiješno. S prekrivačem imate veći poticaj da složite krevet.

Prekrivač MYSKE

Nedostaci prekrivača

Svi se mi znojimo noću – točnije 2 decilitra tekućine "isparimo" svake noći. Zato je važno da krevet dobije šansu da se osuši prije nego što ga složite. Prašina se širi u vlažnom i toplom okruženju, a a biste zaustavili njezino gomilanje, nemojte složiti krevet dok se ne osuši. Ovisno o vremenu i okolini, možete ga složiti predvečer. Umjesto slaganja kreveta u jutarnjim satima prije posla, složite ga kada dođete kući s posla. Ujutro dobro protresite poplun i jastuke te zadržite poplun na rubu kreveta tijekom dana da prozračitei njega i madrac.

I to je stvarno sve od nedostataka. Kada idete u kupovinu prekrivača, imajte na umu da bi trebao pokriti i površinu kreveta i sve strane da bi dobro izgledao te stvorio tu urednu, razrađenu i luksuznu atmosferu u spavaćoj sobi. 


 

Saznajte više

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

3 savjeta prije opremanja dječje sobe