Stavite svog mališana na spavanje pod JYSKov dječji poplun za bebu ili dijete

San je vrlo važan za razvoj vašega djeteta i zato je bitna kvaliteta popluna za bebu ili dijete. JYSK nudi veliki izbor popluna za bebe i djecu tako da uvijek možete pronaći model koji će ispuniti potrebe vašega djeteta. Imamo dječje poplune s prirodnim punjenjem (paperje i perje) te s vlaknastim punjenjem. Koji će poplun najviše odgovarati vašem djetetu možete saznati u našem temeljitom vodiču za poplune ili možete zatražiti savjet od naših zaposlenika u trgovini.

Kao i svi ostali popluni, popluni za bebe i djecu moraju se redovito prati – možda čak i malo češće. Pranjem popluna možete izbjeći grinje i prljavštinu. Za poplune punjene paperjem i perjem potrebno je upotrebljavati deterdžent bez enzima. Poželjno je i sušiti dječji poplun u sušilici zajedno s tri teniske loptice koje će pomoći da paperje u poplunu ostane ravnomjerno raspoređeno.

Također nudimo širok raspon setova posteljine s različitim slatkim motivima. Pokušajte kombinirati ručnik s istim slatkim motivom i dobit ćete idealan dar za krštenje ili rođendan.

U JYSKu ćete pronaći i širok raspon jastuka za bebe i madraca za djecu

Baby/Junior - Junior popluni