Podnice i letvice različitih modela i veličina

Podnice su letvice paralelno postavljene na okvir vašega kreveta. JYSK je za vas pripremio različite modele podnica: podnice s letvicama, podnice s okvirom te podesive podnice. Naše su podnice izuzetno kvalitetne i povoljne te dolaze u različitim veličinama koje su prikladne za sve dimenzije okvira kreveta. Ako niste sigurni koja vam je podnica potrebna, posjetite vama najbližu JYSK trgovinu gdje vam naši stručni zaposlenici uvijek stoje na raspolaganju.

Dimenzije podnica za krevete

Podnice nose ne samo težinu madraca, već i težinu osobe koja spava na njemu, stoga je važno odabrati kvalitetnije letvice za krevet.

U JYSKu možete pronaći podnice za krevete u nekoliko različitih veličina: 70x200 cm, 80x200 cm i 90x200 cm - za šire dimenzije savjetujemo kupovinu dviju odgovarajućih veličina . Odaberite one dimenzije podnica koje će odgovarati vašem okviru kreveta. Osim širokog izbora veličina JYSK podnica, u ponudi imamo i podesive podnice, koje su idealan izbor za one koji često čitaju ili borave u krevetu prije spavanja.