Pokazivanje svoje najbolje strane

Svaka tvrtka zaslužuje pokazati svoje proizvode ili usluge na pravi način, kako bi pomogli svojim kupcima da zamisle što točno dobivaju. Ali što je veći projekt, to su veći troškovi za to - osim ako ne pronađete pravog partnera.

Kad se Hosekra obratila JYSK B2B timu, imala je zanimljiv zadatak. Njihove moderne mobilne kućice izgledale su prazne, a to nije bilo ono što su htjeli pokazati svojim budućim kupcima. Umjesto toga, željeli su pokazati potencijal svog rješenja, a najbolji način za to bio je iznajmljivanje namještaja od JYSKa, kako bi se stvorio privlačan i moderan ugođaj koji odražava kvalitetu domova.

Direktor Boštjan Hostej ima samo lijepe riječi o iskustvu:

“Bili smo jako zadovoljni apsolutno svime u procesu. Od prvog sastanka s voditeljem trgovine i predstavnikom Business to Business odjela do pomoći pri odabiru pravog namještaja i dodataka kako bi postigli željeni dizajn”.

Jedna veličina ne odgovara svima

Opremanje mobilnih kućica nije zadatak koji se jednostavno može kopirati iz bilo koje druge kuće. Interijer u Hosekrinim domovima je poseban, a namještaj i dekoracije trebaju to odražavati. Stoga je bilo neophodno uspostaviti jasnu komunikaciju i odličnu suradnju između Hosekre i JYSK B2B odjela. Zajedno su stvorili nevjerojatne prostore koje vidite na ovoj stranici.

Nina Potočnik, voditeljica Hosekra programa mobilnih kuća u Slovenskoj Bistrici, bila je vrlo jasna u svojoj odluci da ide s JYSK-om:

"Odabrali smo JYSK zbog kvalitete njihovih proizvoda i konkurentnih cijena.""

text
text
text

Prava podrška

Spojiti cijeli asortiman namještaja i dekoracija  zahtijeva puno rada s obje strane i jasnu predodžbu o tome što je cilj.

Željeli smo stvoriti okruženje koje potiče inovativnost, održivost i kvalitetu, rekla je Nina Potočnik.

U JYSK B2B uvijek težimo prilagoditi rješenje svakom pojedinom partneru s kojim radimo. Cilj nam je uvijek ponuditi odlične proizvode po odličnim cijenama i isporučiti ih pravodobno kako bi svaki projekt bio što uspješniji, a da sve uključene osobe budu u tijeku s napretkom.


Kontaktirajte nas

Želimo pomoći da vaše iskustvo s JYSK B2B bude što bolje i besprijekorno. Stoga, ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili samo želite razgovarati o svom sljedećem projektu, tu smo da vam pomognemo!

Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem jednog od kanala u nastavku. Veselimo se vašem odgovoru.

Broj telefona: +385 1 3000 674

Email: b2b-hr@JYSK.com

Kontakt