Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je praznaKvaliteta i sigurnost proizvoda JYSK
Za tvrtku JYSK iznimno je važno da proizvodi ispunjavaju naše standarde stoga pažljivo biramo dobavljače. Naši kupci osobno redovito posjećuju tvornice kako bi provjerili kvalitetu naših proizvoda. Kada se proizvodi isporuče na naša skladišta, odjel za kontrolu kvalitete tvrtke JYSK ponovno ih pregledava prije slanja u naše trgovine.
Nadalje, ispitujemo izdržljivost i sigurnost proizvoda u suradnji s vanjskim partnerima za ispitivanje. Primjerice, ispitujemo stabilnost i prisutnost opasnih tvari.
Pogledajte videozapis o ispitivanju kvalitete proizvoda tvrtke JYSK.
 
Recenzije proizvoda tvrtke JYSK
Tvrtka JYSK dobila je više od 200.000 recenzija proizvoda od kupaca, a u prosjeku su nam dali 4,3 od 5 zvjezdica. To je u potpunosti u skladu s našom posvećenošću kvaliteti i čini nas iznimno ponosnima.
Želimo kupcima pružiti mogućnost da vide što drugi misle prije nego što kupe naš proizvod i radujemo se povratnim informacijama od kupaca. Recenzije na internetu pružaju upravo tu mogućnost.
 
Kako izračunavamo rezultat
Rezultat je prosjek više od 200.000 recenzija kupaca za proizvode s naših web-mjesta. Recenzije proizvoda prikupljaju se od kupaca iz država koje su u okviru tvrtke JYSK Nordic.
 
Zašto koristimo vlastiti sustav
Postoje brojne mogućnosti recenziranja proizvoda na internetu, ali one se uvelike razlikuju u pojedinim državama. JYSK je međunarodna tvrtka s međunarodnim asortimanom. Moramo usporediti iskustva kupaca naših proizvoda u različitim državama. Zbog toga smo stvorili vlastiti sustav kako bi kupci mogli recenzirati naše proizvode.