Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

JYSK podržava ukrajinu

Situacija u Ukrajini mijenja se iz sata u sat i primarni fokus tvrtke JYSK jest da zaštiti svoje zaposlenike i njihove najbliže, kao i da pomogne izbjeglicama unutar i izvan Ukrajine. 
Kako bismo zaštitili naše zaposlene, u četvrtak ujutro, 24. 2. 2022., privremeno smo zatvorili svih 86 JYSK trgovina u Ukrajini. Otad dio trgovina je ponovo otvoren, jer su naši zaposlenici u Ukrajini izrazili želju da stvaraju pozitivne promjene na lokalnoj razini.
Ovdje je pregled nekih stvari koje JYSK trenutačno radi:

  • Kako bismo pomogli ljudima u Ukrajini, mi - iz JYSKova sjedišta u Danskoj - surađujemo s danskim Ministarstvom vanjskih poslova i Ukrajinskom ambasadom u Kopenhagenu na doniranju neophodnih proizvoda raseljenim osobama. Distribucija proizvoda obavlja se preko Agencije UN-a za izbjeglice, UNHCR.
  • U susjednim zemljama - Poljskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Mađarskoj - naši rukovodeći timovi rade na osiguravanju donacija proizvoda potrebnih velikim humanitarnim organizacijama, koje imaju potrebno znanje i iskustvo da najučinkovitije pomognu što većem broju ljudi.
  • Predani JYSK timovi u susjednim zemljama također pomažu kolegama, koji odlaze iz Ukrajine, da pronađu smještaj i posao.
  • JYSK također osniva fond, u koji svi JYSK zaposlenici mogu donirati, i koji će biti pod vodstvom rukovodećeg JYSK tima u Ukrajini. JYSK je donirao 1 milijun danskih kruna kao početni iznos.

Kako vi možete pomoći kao kupac?

Zahvalni smo na velikom broju kupaca koji nam se obraćaju i pitaju mogu li donirati preko JYSKa. Pored naših gore navedenih akcija, pozivamo sve da doniraju novac velikim humanitarnim organizacijama. Ovo je trenutačno najbolji način da se pomogne Ukrajini. Velike humanitarne organizacije imaju znanje i stručnost da pomognu što većem broju ljudi.


Mi se molimo za mir