Košara

Vaša košarica je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna! Dani namještaja - Kupujte online i uštedite 20-50%!
Obavijest o zatvorenim trgovinama vezano za COVID-19 situaciju u zemlji

Saznajte više

jysk life club

JYSK Life Club je projekt naše grupacije kojem je u cilju promoviranje životnih vrijednosti i povećanje kvalitete života, s obzirom na ubrzan i moderan način života koji nam ne ostavlja puno vremena za sitna uživanja i druženje s porodicom i prijateljima. Uz navedeno, cilj je i promoviranje danske kulture, uređenje interijera na autentičan, jedinstven i kreativan način, kao i poticanje pojedinaca na angažman kroz različite društveno odgovorne projekte.

U sklopu JYSK Life Club-a organizirat ćemo niz radionica, čija će se tematika mijenjati ovisno o interesu kupaca, ali i ovisno o periodu godine i aktualnostima. Nastojat ćemo tematski pokriti različita područja kako bismo zadovoljili brojne interese naših sudionika i uvijek pripremili nešto zanimljivo.

Prva radionica u Hrvatskoj održat će se u Zagrebu, 13. 02. u 18:00 h u prostoru Visokog učilišta Algebra, na adresi Ilica 242.

Tema prve radionice je izrada Moodboarda koja polaznicima omogućava da pronađu nit vodilju u uređenju interijera, te otkriju i postave osnove koje će kasnije slijediti u stvarnom prostoru. Uz isječke inspirativnih slika, predmeta, tekstova, uzoraka boja ili tekstura kreiramo određenu kompoziciju kako bi definirali vlastiti stil uređenja.

Prijave su i službeno zatvorene! Hvala svima koji su osigurali mjesto i vidimo se u četvrtak!

Veselimo se druženju s vama!