Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

JYSK Life Club je projekt naše grupacije kojem je u cilju promoviranje životnih vrijednosti i povećanje kvalitete života, s obzirom na ubrzan i moderan način života koji nam ne ostavlja puno vremena za sitna uživanja i druženje s porodicom i prijateljima. Uz navedeno, cilj je i promoviranje danske kulture, uređenje interijera na autentičan, jedinstven i kreativan način, kao i poticanje pojedinaca na angažman kroz različite društveno odgovorne projekte.

U sklopu JYSK Life Club-a organizirat ćemo niz radionica, čija će se tematika mijenjati ovisno o interesu kupaca, ali i ovisno o periodu godine i aktualnostima. Nastojat ćemo tematski pokriti različita područja kako bismo zadovoljili brojne interese naših sudionika i uvijek pripremili nešto zanimljivo.

U sklopu naših novih radionica koje startaju 19.02.2021, obrađivat ćemo aktualne teme kroz DYI zero waste projekte.

Cilj nam je poticanje društvene odgovornosti i aktivacije cijele zajednice s posebnim fokusom na održivost.

Na globalnoj razini JYSK je već poduzeo velike promjene u smislu izmjene ambalaže u reciklirane opcije i održiv dizajn, FSC certifikacija drvenog namještaja što znači da brinemo o izvoru iz kojeg dolazi sirovina da pri tom ne ugrožavamo prirodna staništa do prilagođenih veličina pakiranja prema dimenzijama naručenih proizvoda putem web shopa, zahvaljujući tehnologiji Packsize koja se koristi u našim distribucijskim centrima.

Već dugi niz godina radimo s najvjerodostojnijim svjetskim eko-oznakama kako bismo osigurali da materijali od kojih su izrađeni naši proizvodi dolaze iz odgovornih izvora, a također smo i vrlo usredotočeni na osiguravanje kemijske sigurnosti, koristeći certifikat STANDARD 100 by OEKO-TEX® za većinu tekstilnih proizvoda.

No, uvijek se može nešto napraviti na razini svakog pojedinca a to nam je cilj ovih JYSK LIFE CLUB zero waste radionica. Potaknuti pojedince na doprinos, održivo ponašanje a ujedno i da se zabave s ukućanima kroz ove home made projekte u suradnji s influencerima iz Hrvatske i regije.

Korak po korak naučite kako stare rasparene tanjure i zdjelicu pretvoriti u slatki cake stand, kako starom ukrasnom jastuku dati novi izgled te kako iskoristiti posudice od potrošenih starih svijeća, napravite novu lampu od stare vaze ili od prljavog nadstolnjaka kreirajte kreativne ukrase za zid, i još mnogo toga….

Pratite naše objave na Instagram profilu JYSK.hr i dobro se zabavite!

#JYSKLIFECLUB #JYSKHR #ZEROWASTE