Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Super dani - Uštede do 60%

jysk life club

JYSK Life Club je projekt naše grupacije kojem je u cilju promoviranje životnih vrijednosti i povećanje kvalitete života, s obzirom na ubrzan i moderan način života koji nam ne ostavlja puno vremena za sitna uživanja i druženje s porodicom i prijateljima. Uz navedeno, cilj je i promoviranje danske kulture, uređenje interijera na autentičan, jedinstven i kreativan način, kao i poticanje pojedinaca na angažman kroz različite društveno odgovorne projekte.

U sklopu JYSK Life Club-a organizirat ćemo niz radionica, čija će se tematika mijenjati ovisno o interesu kupaca, ali i ovisno o periodu godine i aktualnostima. Nastojat ćemo tematski pokriti različita područja kako bismo zadovoljili brojne interese naših sudionika i uvijek pripremili nešto zanimljivo.

Sljedeća radionica je naša prva online radionica koja će se održati putem Zooma! Važno je da se na radionicu prijavite svojom e-mail adresom, na koju ćemo vam dan prije početka radionice poslati link za Zoom.

Tema radionice je uređenje malih i velikih prostora/kreiranje radnog kutka a moderator će biti dizajnerica Danica Maričić!

Radionica će se održati 10. 9. 2020. u 18:00 sati.

 

Prijave su otvorene!

Broj mjesta je ograničen na 100 ljudi stoga požurite i osigurajte si mjesto! 

Prijava za JLC

Prijavite se na našu online JYSK Life Club radionicu!

Unesite svoje podatke niže i sudjelujte u našoj online radionici, 10.9.2020!

Nakon prijave, dobit ćete mail potvrde o sudjelovanju na radionici.

da se moje informacije prikupljaju u svrhu prisustvovanja JYSK Life Club radionici putem Zooma. (polje je obavezno)
koji sadržava novosti, inspiraciju, najnovije ponude te informacije o aktualnim kampanjama s ponuda JYSK.hr. Istodobno, prihvaćam Pravila i uvjete Newslettera. Privola se može povući u bilo kojem trenutku. 
Mi obrađujemo gore navedene osobne podatke da bismo vam poslali Newsletter. Saznajte više u Zaštiti osobnih podataka
(polje nije obavezno)

 

Veselimo se druženju s vama!