Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Panoramic - Živopisni pogledi i udobnost

Živopisni pogledi i udobnost

S pogledom na slikovito i idilično jezero Colibita u Rumunjskoj, nalazi se nedavno završeni luksuzni hotel s četiri zvjezdice po imenu Panoramic.

Otkako je otvorio svoja vrata 2021., hotel je gostima ponudio prekrasan krajolik, kao i brojne sadržaje za poticanje opuštanja i odmora bez stresa.

Kada je došlo vrijeme za opremanje ovog bisera u rumunjskom selu, administrator Nicolaie Givan obratio se JYSK B2B kako bi čuo što imamo za ponuditi u od namještaja, kako unutarnjeg tako i vanjskog.

“Odabrali smo JYSK zbog kvalitete proizvoda i povoljnih cijena. Osim toga, stvarno uživamo u nordijskom dizajnu za koji smatramo da savršeno pristaje planinskom području u kojem se nalazimo,” kaže Nicolaie Givan.
 

Spajanje okoliša i zgrada koje je napravio čovjek

Budući da su pogled i lokacija hotela sastavni dijelovi identiteta hotela, JYSK je smatrao iznimno važnim pronaći način da se namještaj i dizajn besprijekorno stope s prirodom koja okružuje hotel.

Čiste linije, prigušene boje i prividna kohezija donose prekrasnu prirodu u svaku prostoriju hotela. Kaučevi, fotelje, blagovaonski stolovi, blagovaonske stolice – sve iz JYSK-a, a sve je odabrano imajući na umu određenu lokaciju. Kako bi se donijela kohezija vani, JYSK je također odabran da osigura vanjski namještaj za balkone, prostore za sjedenje i prostor za opuštanje oko infinity bazena.

Isporuka pod pritiskom

Kod velikih projekata kao što je ovaj, važno je da komunikacija između tvrtke i JYSKa bude vrhunska. Kako bismo to osigurali, naš tim bio je u stalnom kontaktu s Panoramica hotelom, a pozitivan ishod svima je jasan.

"JYSK B2B tim bio je precizan, kako u našoj komunikaciji s njima, tako i u pogledu vremena isporuke. Bili smo jako zaposleni, ali JYSK je sve isporučio na vrijeme,” kaže Nicolaie Givan.


Lana Barković - B2B Manager

Želimo pomoći da vaše iskustvo s JYSK B2B bude što bolje i besprijekorno. Stoga, ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili samo želite razgovarati o svom sljedećem projektu, tu smo da vam pomognemo!

Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem jednog od kanala u nastavku. Veselimo se vašem odgovoru.

Broj telefona: +385 1 3000 674

Email: b2b-hr@JYSK.com

Kontakt