Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Gelasakis - namještrni apartmani

Odmor sa stilom uz JYSK

U srcu glavnog grada Krete nalaze se novoizgrađeni apartmani Tertsa. Izgradio ih je Gelasakis Touristiki OE, apartmani su vrhunsko odredište za putnike iz cijelog svijeta koji putuju na Kretu kako bi iskusili bogatu i drevnu kulturu.

Kada je trebalo opremiti apartmane, vlasnik Gelasakis Touristiki OE, Sprios Gelasakis, obratio se JYSKu.

Rezultat tog telefonskog poziva bila je sveobuhvatna i ambiciozna suradnja na uređenju, gdje će JYSK osigurati krevete, madrace, noćne ormariće i još mnogo toga za opremanje luksuznih apartmana.
 

Stručnost za unutarnje i vanjske prostore

Svaka stavka, unutarnja i vanjska, pomno je odabrana kako bi se osigurala udobnost i skandinavski stil, odražavajući najveću predanost zadovoljstvu gostiju.

Uz tako sveobuhvatan projekt, komunikacija, ugovori o isporuci i zaposlenici s znanjem ključni su za uspjeh. Srećom, vlasnik Spiros Gelasakis napravio je pravi izbor kada je povjerovao JYSKu.

“Željeli smo ukrasiti naše novoizgrađene Tertsa Suites u Heraklionu i JYSK je bio sjajan izbor. Naše iskustvo iz vrlo dobrog usmjeravanja i komunikacije s B2B odjelom u kombinaciji s proizvodima s vrijednošću za novac bilo je izvrsno!” Spiros objašnjava.

Luksuz i stil za dobar novac

Opremanje tolikog broja apartmana namještajem koji ne samo da daje ugođaj doma i kohezije, već i nadahnjuje goste da se opuste na odmoru, može biti zastrašujući zadatak.

Srećom, JYSK je specijaliziran za jedinstveni, skandinavski stil koji mnoge druge zemlje smatraju privlačnim.

Uz našu veliku ponudu proizvoda, od velikog namještaja do čak i najmanjih ukrasnih predmeta, uvijek ćemo imati nešto za vas i vaš projekt.

Ako želite opremiti vlastitu tvrtku ili samo želite inspiraciju, slobodno se obratite našem kompetentnom B2B timu. Voljeli bismo vam pomoći s vašim projektom, baš kao što smo pomogli Gelasakisu Touristiki OE.


Lana Barković - B2B Manager

Želimo pomoći da vaše iskustvo s JYSK B2B bude što bolje i besprijekorno. Stoga, ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili samo želite razgovarati o svom sljedećem projektu, tu smo da vam pomognemo!

Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem jednog od kanala u nastavku. Radujemo se vašem odgovoru.

Broj telefona: +385 1 3000 674

E-mail: b2b-hr@JYSK.com

Kontakt