Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Lampice na drvetu i drveni fenjeri sa svijećama

Ideje za rasvjetu: osvijetlite svoj vanjski prostor

Vrtna rasvjeta može produžiti ljetne večeri tako da možete sjediti vani i nakon što je sunce zašlo, a vani je i dalje lijepo. U ovom blogpostu pronađite ideje o vanjskoj rasvjeti i savjete o tome što treba uzeti u obzir oko njezina postavljanja.

Za što koristiti vrtnu rasvjetu?

Započnite odabirom područja koje želite osvijetliti i razmislite u koju svrhu želite da bude osvijetljen. Možda biste svojem omiljenom stablu željeli dodati svjetla da biste ga dodatno istaknuli. Ili ste možda u potrazi za nečim praktičnijim, primjerice želite istaknuti stazu do vaše vrtne oaze.

Koju vrstu vrtne rasvjete odabrati

Ukrasna svjetla će dodati toplu atmosferu i savršena su za balkone i veće terase. Ako planirate uživati u ljetnim večerima uz društvene igre, ukusne zalogaje, hladne napitke – ili kombinaciju svega navedenog – onda ćete uživati s kombinacijom ukrasnih lampi i fenjera, lampica i solarnih svjetiljki.

Pet crnih fenjera različitih veličina i oblika

Ugodna svjetla koja trepere u fenjerima

Vrtni fenjeri jedni su od favorita za stvaranje ugodne, atmosfere na terasama u kasnim ljetnim večerima.

Ako vam se neki dijelovi vaše terase ili balkona najviše sviđaju, možete ih istaknuti ukrasnim svjetlima. Na primjer, stavite male lampione na stol kao ukras kada jedete. Postavite velike fenjere na tlo u različitim kutovima, tako da zajedno stvaraju vanjski prostor. Okupite fenjere različitih dizajna za dodatni wow učinak.

Fenjeri se također mogu objesiti na zidove ili grane drveća u dvorištu za šarmantan izgled i romantičnu atmosferu. Vješanjem fenjera uokvirit ćete i svoj vanjski prostor i stvoriti lijep ambijent za svoje večeri.

Prigušeno i elegantno sa solarnim svjetlima

Solarna su svjetla i dekoracija i štedljivo rješenje. Koristite ih za stvaranje ugodne atmosfere na svojem balkonu i terasi ili za osvjetljavanje prilaza i vrta kada je mrak. Kada kupujete svjetiljku sa solarnim ćelijama, ne brinite se o žicama - također se lako premještaju gdje želite.

Solarna svjetla aktiviraju se kada senzor koji se nalazi na vrhu svjetiljke detektira manjak svjetlosti. Solarna lampa koristi energiju koju je prikupila od sunčeve svjetlosti tijekom dana. Stoga broj sati tijekom kojih lampa svijetli može varirati ovisno o vremenskoj prognozi.

Razne veličine solarnih lampi mogu vam poslužiti za osvjetljavanje staze u vrtu ili ispred kuće. Također se mogu koristiti pored omiljenog cvijeća kako biste ga dodatno istaknuli. U JYSKu također imamo solarne lampe savršene za terasu ili vrtni stol.

Slobodno premještajte svoje baterijske lampe

Lampe na baterije izvrsno su rješenje jer su rasvjetno tijelo koje lako premještate i nosite sa sobom u vrt. Ne morate se brinuti o svijećama, kablovima i struji - razmislite o nekim novim područjima vaše terase. Možda imate lijep kutak u stražnjem dijelu vrta gdje možete smjestiti dvije ležaljke i osvijetliti ih baterijskim lampama.

Stvorite vrtnu čaroliju uz lampice

Jedna od ključnih svrha vrtne rasvjete jest da naglasi ključna područja poput mjesta za druženje ili vanjske blagovaonice. Lampice dodaju trenutačan čarobni učinak. Ispletite ih oko krošnje stabla, povežite ih uz ogradu kako biste dodali magije naizgled običnoj pozadini ili ih ogrnite oko stabla za dojam luksuza.

Dodajte razigranost šarenim žaruljicama.

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena