Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Ljeto 2019. trendovi u uređenju doma

Trendovi u uređenju doma za ljeto 2019

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt, vrtni namještaj

S novom sezonom dolaze nove boje, novi uzorci i oblici. Ovo ljeto nije izuzetak. Bazirano na trendovima koje smo nazvali SUNBAKED i NORDIC LIGHT, poželite dobrodošlicu ovim dvama različitim svjetovima dizajna i dekora.  

SUNBAKED

SUNBAKED je trend koji smo već predstavili početkom ove godine i pokazao se upečatljivim. Inspiriran je ljepotom toplih i suhih predjela. Boje na kojima se temelji različite su nijanse korala - od svjetlosmeđe preko boje marelice do nježno roze. Sve ove boje imaju onu ljetnu vibru koji savršeno ide uz sunce i vrijeme za odmor. Možete ih pronaći na različitim proizvodima - čak i na SANDVED vrtnim stolicama. Ovim trendom želimo vas inspirirati na razmišljanje i odmor. Viseća stolica NITTEDAL će vam sigurno pomoći u tome! 


Prirodni materijali koji su dio SUNBAKED kolekcije kombinirani su s detaljima poput veza, resica i keramike. Serija vrtnog namještaja od bambusa BAMLE sjajan je primjer fokusa na prirodu, gdje materijali koji već postoje u prirodi dobiju novi oblik života u našim domovima.

Displaying 0 - 0 of 0

NORDIC LIGHT

Prije nekoliko mjeseci upoznali smo se i s modernim trendom NORDIC LIGHT  Ako ste ikada razmišljali o tome kako izgleda skandinavska sreća, ovaj trend sadrži dio odgovora. Smirenost prirode i spokoj Sjevernog mora kreiraju osjećaj pripadnosti koji Skandinavcima omogućuje da pronađu unutrašnji mir.


NORDIC LIGHT ujedinjuje plave boje mora i neba te zelene nijanse s muževnim oblicima i industrijskim materijalima, poput metala i stakla. Boje su vidljive na tekstilu, dekoracijama i namještaju na umirujuć i prizeman način - baš poput prirode samih Skandinavaca. Kontrasti između boja i oblika ovaj trend čine živim, baš poput polarne svjetlosti po kojoj je ovaj trend dobio ime - nude stalno promjenljivu, a ipak konstantnu ljepotu.  

Displaying 0 - 0 of 0

Pronađite još ideja za prelijepu terasu ili balkon.