Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

RAMTEN stol i FANGEL stolice na terasi kraj mora

Provedite ljetne večeri na otvorenom

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt, vrtni namještaj, eksterijer

“Summer days drifting away, to oh-oh the summer nights …” ako su vam poznati (i omiljeni) stihovi iz filma Briljantin, u kojem briljiraju mlađahni John Travolta i Olivia Newton-John, sigurno ste ih znali zapjevati. Hit “Summer nights” također nas mami i poziva na druženje s ekipom i ispijanje pića, ćakulanje i uživanje u životu.


Mnogo je restorana s vanjskom terasom gdje možete uživati u toploj večeri, rashlađenom piću i posljednjim zrakama sunca, ali zašto ne ostati kod kuće i provesti večer na svojem terenu? Imate mnogo dobrih razloga zašto biste trebali - i samo nekoliko zašto ne. Druženja s prijateljima i obitelji stvorit će privatniju atmosferu te ćete se moći više opustiti, a zabava će  završiti tek kad posljednji gost napusti vaš stan ili kuću. U konačnici, uštedjet ćete na obroku, ali zahtijeva malo truda. Sve što trebate učiniti jest pripremiti obrok ili servirati snackove i poslužiti piće - ma to nije toliko teško kad znate da je za vaše drage ljude!

Vanjski blagovaonski set

Napravite tulum na svojoj terasi odnosno balkonu ili jednostavno pozovite društvo ili obitelj na kavu. Odvedite ih odmah na svoj vanjski prostor. Ako uložite malo truda i dekorirate balkon ili terasu, nitko neće primijetiti nered koji možda imate u kući.

Je li vaš balkon ili terasa u neredu? Zašto se ne biste inspirirali eksterijerima restorana i kafića i njihovih dekoracija? Sva ta mjesta znaju točno što prostor čini udobnim za boravak te kako stvoriti savršeno okruženje za noćni izlazak.

Trebate udoban blagovaonski set za večeru na otvorenom gdje ćete servirati hranu i piće. Ovisno o veličini vašeg vanjskog prostora, uzmite u obzir mali balkonski set ili vrtni set sa stolicama, za 4 ili više osoba. Lounge set također je opcija. Ova vrsta udobnog namještaja idealna je ako želite udobnost iz dnevne sobe premjestiti na svoju terasu ili balkon. Ako imate dosta prostora na raspolaganju, nabavite vrtnu ljuljačku - zabavna je za djecu, a znači opuštanje za odrasle.O vama ovisi…

“It turned colder, that's where it ends” - tako Sandy i Danny završavaju svoju pjesmu, ali ako vaš balkon ili terasa imaju odgovarajući vanjski namještaj i prave detalje, ne mora biti tako. Iako vam zalazak sunca pomaže stvoriti pravu atmosferu, na vama je da dodate šećer na kraju, kojim jamčite nezaboravnu večer i noć. Pobrinite se da je vašim gostima toplo i udobno uz dekicu i jastučić + uredite svoj prostor biljkama, stolnjacima, fenjerima i svijećnjacima. 

[][]

Dobar tek i dobru zabavu želimo!