Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Piće i vaza na stolu

Organizirajte savršenu zabavu na otvorenom

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt

Postoji li bolje vrijeme i mjesto za zabavu već ljeti na otvorenom - na terasi, balkonu, u dvorištu ili u obližnjem parku?


Slavite li uskoro kakvo vjenčanje, rođendan ili diplomu - ili ste "samo" za neku feštu? Vrlo je jednostavno organizirati uspješnu zabavu, a tajna je u dobroj pripremi. Jedini vaš potencijalni neprijatelj može biti vrijeme - ne samo kiša, već i vjetar ili prejako sunce mogu staviti tužni emoji :( u opis vaše zabave. Ali vi kao domaćin možete se temeljito pripremiti za sve te prepreke. Stoga, stavite svoje (ružičaste) sunčane naočale, obucite najljepšu cvjetnu haljinu ili košulju i uz pomoć naših savjeta stvorite nezaboravan događaj na otvorenom o kojem će vaši gosti još dugo pričati.

Ideje i savjeti za zabave na otvorenom

Vrsta i veličina prostora koji imate na raspolaganju nije ono što je važno - već je ključni faktor vaše vrijeme i trud koje ste uložili u kreiranje okupljanja na otvorenom ono što će ovaj događaj učiniti uspješnim.

1. Postavite scenu

Odabir savršene lokacije može biti prvi i najvažniji korak organiziranja tuluma na otvorenom. Ako živite u kući, možda ste jedni od onih sretnika koji imaju raskošno i pokošeno dvorište s cvijećem kao savršenim ukrasom te drvećem koji štite goste od vjetra i od vremenskih (ne)prilika. Ako ne, provjerite ima li vaš kvart obližnji park ili vaša zgrada dostupan krov za vaš tulum na otvorenom. U tom slučaju, okružite prostor nekim lijepim teglama s cvijećem da biste stvorili pravu zelenu oazu i opuštajuću atmosferu.

Ako ste organizirate zabavu u javnom prostoru, smjestite svoje goste na sklopive stolice. Lako ih je slagati i kasnije pospremiti. Isto možete postići s pomoću nekoliko bistro stolova za grickalice i piće te pustiti svoje goste da šeću i druže se.


2. Pripremite se za sva vremena

Čak i ako vaša zabava pada na najtopliji dan u godini, razmislite o zaštiti svojih gostiju od vremenskih prilika. I kiša, vjetar i previše vrućine mogu stvoriti loše vibracije. Nabavite sjenicu koja vas i vaše goste štiti u sva tri scenarija. Vaši će gosti vjerojatno cijeniti i ako im omogućite dekice ako navečer zahladi. Ili čak možete zapaliti vatru...
 

3. Svjetla su temelj svake atmosfere

Svijeće su prekrasne ako želite stvoriti intimnu, ambijentalnu atmosferu. Vaša će zabava potrajati dugo u noć uz lampice i svjetiljke na suncobranima, stablima i stolovima.

Lanterns and light strings

 

4. Pomno odaberite glazbu

Kad ste riješili osnove, nemojte zaboraviti na ono što stvarno određuje raspoloženje, a to je glazba.

Ponavljamo: ne ignorirajte ovaj zadatak niti ga odgađajte za zadnji trenutak. Određivanje popisa pjesama vaše zabave samo je još jedan način da pokažete u smjeru planirate ovu zabavu. Je li to neformalno okupljanje s lounge, tj. ambijentalnom glazbom ili želite više ritma, koji poziva svoje goste na plesni podij (odnosno travnjak)?

Nemojte zaboraviti upozoriti vaše susjede - ostavite im broj telefona da vam se jave ako budete preglasni.

 

5. Igre za vrtne zabave

Poznaju li se vaši gosti međusobno ili će se sad upoznati? Kako god bilo, nema boljeg "ledolomca" od zabavne igre u vrtu. Ne pitamo za godine - svi se trebaju igrati! Birajte igre koje možete igrati zajedno, kao tim.
 

Displaying 0 - 0 of 0

Sve što je naposljetku ostalo jest da osigurate svojim gostima ukusne zalogaje i hladna pića!

Želimo vam odličnu zabavu s veselim društvom. :)