Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani vrtnog namještaja: uštedite do 40%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku

Žena usred skoka i majka i dijete rade vježbu na otvorenom

Nove vježbe na otvorenom za djecu i odrasle

Vježbanje na otvorenom zasigurno je privlačnije od vruće teretane, kako za djecu, tako i za odrasle. Sve što trebate je odgovarajuća oprema. Prostirka za vježbanje idealna je za djecu za izvođenje koluta unatrag i unaprijed, istezanja, puzanja, skakanja, hodanje na rukama, stoj na rukama, mogu napraviti zvijezdu, svijeću, most, dio poligona i sve što im bude zanimljivo, ali isto tako može poslužiti i vama. Važno je da prilagodite vježbe svojim sposobnostima.

SIVFLY je stabilna i izdržljiva gimnastička prostirka s dvoslojnim stranicama koje zadržavaju svoj početni oblik tijekom upotrebe, tako da vi i vaša djeca možete uživati na otvorenom u sportskim aktivnostima. Prostirka ima ravnomjernu površinu i može biti sjajna i za skakanja. Dolazi s električnom pumpom i potrebno je manje od dvije minute da se napuše i pripremi za zabavu i vježbanje. SIVFLY je savršena za vježbanje na otvorenom, u vrtu i u parku, jer dolazi u praktičnoj torbi. Dužine je čak 450 cm, ali ako vam to nije dovoljno, čičkom možete povezati dvije ili više prostirki. Široka je 100 cm, a visina joj iznosi 15 cm.

Nakon treninga, vaše tijelo je spremno za istezanje i to na udobnoj, klasičnoj prostirci koja može biti izvrsna alternativa uobičajenoj joga prostirci. JYSK prostirke mogu biti klasične ili samonapuhujuće.

Ne zaboravite unositi dovoljno tekućine i imajte ručnik pri ruci tijekom vježbe i aktivnosti na otvorenom u ljetnim mjesecima.

Kad završite, nagradite se ugodnim opuštanjem u visećoj mreži, osjećajući se izvrsno i fizički i psihički.

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?