Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 8. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 1500 kuna ili više je besplatna!

Dani namještaja - Uštedite i do 50%
Kupite online, vratite u trgovinu

Kupljen proizvod možete vratiti kad god želite

Datum:

Kategorija: Razno

Samo zato što ste nešto kupili online ne znači da trebate imati problema s povratom artikla. Zato smo vam olakšali reklamacije proizvoda. Proizvod možete vratiti ili lako zamijeniti za drugi ako se predomislite, a pružamo i puni povrat sredstava bez vremenskog ograničenja za proizvode koje vratite uz priložen račun. To se odnosi na proizvode kupljene u našim trgovinama kao i one kupljene u našem webshopu.

Neželjen proizvod možete vratiti u najbližu trgovinu

U bilo kojoj od naših trgovina možete vratiti ili zamijeniti artikl, bez naknade. Jednostavno donesite neželjen proizvod i dokaz o kupnji u trgovinu, a mi ćemo vam pomoći.
Ako želite proizvod vratiti kako ste ga dobili, to je još uvijek moguće. Samo se obratite našem timu u Korisničkoj službi.


Provjerite dostupnost proizvoda

Prije odlaska u neku od naših trgovina provjerite dostupnost proizvoda u toj trgovini da biste lako došli do njega. Dostupnost proizvoda u našim trgovinama možete provjeriti na web-stranici svakog artikla na JYSK.hr. Zalihe se ažuriraju svakih 15 minuta.

Želite li biti potpuno sigurni da je proizvod već spreman za vas kada stignete u trgovinu? Rezervirajte ga pomoću usluge Click and Collcet. Ako je proizvod dostupan u odabranoj trgovini, sačuvat ćemo ga za vas, a možete ga prikupiti već nakon sat vremena, čim dobijete potvrdu od trgovine.

 


Marta Social Media and Digital Coordinator
Ruzica Lazar

Kako rekla.irati proizvod bez računa.Dali mozete pronači kopiju.

Marta

Draga Ruzice, molimo da se obratite kolegama u našoj Korisničkoj službi na + 385 1 444 00 55 ili e-mailom na korisnickasluzba@JYSK.com. Lijep pozdrav, Marta

Željka

Oprostite kupila sam puno namjestaja 15.01.2019. .međutim kad smo sklopili blagovaonski stol shvatili smo da nam ne odgovara veličina stola.treba nam veći.kako bi ga mogla vratiti? Hvala unaprijed.inače moram pohvaliti sve djelatnike u Jysku prezadovoljna sam

Marta

Draga Željka, hvala Vam na pohvali! Pozivam Vas da se obratite kolegama u Korisničkoj službi na + 385 1 444 00 55 ili e-mailom na korisnickasluzba@JYSK.com pa će Vam pomoći oko povrata. Lijep pozdrav, Marta

Komentari