Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Ušuškana večernja atmosfera s dekorativnim lampicama

4 načina kako ljetne noći ispuniti svjetlošću

Većini je balkon ili terasa samo još jedna od prostorija u domu. Tijekom proljeća i ljeta provodimo dosta vremena vani i zbog toga želimo stvoriti prostor koji je ugodan i ušuškan. 

Jednostavan način za kreiranje ušuškane atmosfere jest da se igrate različitim elementima i vrstama svjetlosti. Samo razmislite o tome koliko svjetlost utječe na atmosferu u dnevnoj sobi. Ista je situacija i s vanjskim prostorom.

Vrtni fenjeri i solarne lampe na terasi

Solarna rasvjeta, vrtni fenjeri, lampice i lampe na baterije samo su neke od opcija za uređivanje prostora na otvorenom. Izaberite jednu ili dvije vrste, ili kombinirajte više njih da biste kreirali magičnu atsmosferu na svojoj terasi ili balkonu. 

Inspirativne ideje za osvjetljenje balkona ili terase

Malo svjetlosti u mraku može imati veliki efekt. Koristeći mala dekorativna svjetla možete kreirati šarmantan kutak. Koristite vanjsku rasvjetu da biste istaknuli dijelove vaše terase ili balkona koji su najatraktivniji. Na ovaj način, i mrak može biti vaš prijatelj jer će skrenuti pažnju s neuglednijih kutaka. 

Lampice REGNBUE na zidu

1. Iznesite unutrašnju atmosferu van

Koristite lampice na baterije koje možete postaviti na stol ili pod da biste kreirali prekrasnu atmosferu za druženja ispunjena smijehom i zabavom. 

Pročitajte još savjeta za savršenu zabavu na otvorenom

2. Osvijetlite zabavu na otvorenom

Kreirajte magičan i intiman prostor na svojoj terasi. Dekorativne lampice idealne su za naglašavanje i odvajanja dijelova terase. Koristite elemente koji već postoje. Postavite lampice na drveća ili nadstrešnicu, pa ćete lako kreirati efekt zvjezdanog neba koji se savršeno slaže s noćnim nebom. 

Lampice FINK vise na stablu

Postavite prelijepe fenjere na balkon ili terasu i kombinirajte ih sa svijećama za toplu atmosferu. Mali fenjeri savršena su dekoracija za stol. Ovako ćete uživati u večeri uz svijeće na svježem zraku.  

Objesite fenjere po drveću da biste još više doprinijeli kreiranju ugodne atmosfere.

3. Praktična i lijepa solarna rasvjeta

Solarne lampe su i praktične i lijepo izgledaju. U našem asortimanu imamo različite vrste solarnih lampi, a možete ih kombinirati na bezbroj načina. Koristite solarne lampe za dijelove terase koje želite naglasiti. 

Veoma su lake za upotrebu - samo ih zabodite u zemlju i usmjerite u pravcu koji želite istaknuti. Izgledat će lijepo, a istodobno i veoma jednostavno. 


Još jedan savjet je postavljanje solarne rasvjete u kuteve terase - ovako će prostor izgledati veće i imat će određenu vrstu glamura.

4. Izgleda sjajno, čak i danju

Učinak ukrasne rasvjete najizražajniji je noću, ali moderni fenjeri i lampice izgledaju lijepo i moderno čak i tijekom dana. Prostor ukrašen fenjerima izgleda organizirano, moderno i jedinstveno.

 


 

 

Saznajte više

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Napravite trampolin-park u vlastitom dvorištu

Napravite trampolin-park u vlastitom dvorištu