Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Zidna grijalica za terase

3 laka savjeta kako najbolje iskoristiti grijalice za terase

Datum:

Kategorija: Vrt

Možda ste već upoznati s ovim scenarijem: uživate u kasnim ljetnim noćima na svojoj terasi ili balkonu s prijateljima i obitelji. Rosa već polako pada, temperatura se snižava i pomalo se "skupljate" od hladnoće.

Grijalica za terasu savršen je način da produžite hladnije ljetne noći na svojoj terasi bez posezanja za dugim rukavima. 

S električnom grijalicom za terasu površine su zagrijane direktno ispod. Samim time možete zadržavati stalnu temperaturu na svojoj terasi bez da se topli zrak raspršuje naokolo. Ako ste odlučili eliminirati duge rukave i izbjeći promrzlost, možete pročitati više o različitim tipovima infracrvenih grijalica za terase i njihovim individualnim koristima u ovom blog postu. 

Displaying 0 - 0 of 0

 

1. Raširite toplinu ispod stola

Kada rosa počne padati, vrijeme je da se povučete unutra i da obučete duge rukave. Ali što je s bosim stopalima? Da biste spriječili da vam se stopala i noge smrznu, postavite grijalicu za terasu ispod vrtnog stola. Na ovaj način dobit ćete diskretan i fleksibilan izvor topline koji se lako može postaviti ispod stola ili bliže pojedincima kojima više odgovara toplija atmosfera. 

Ako vi ili netko od vaših gostiju slučajno obori ovu vrstu grijalice za terase, ne brinite se - sigurnosni prekidač ugrađen je u modele koje JYSK prodaje. Struja se automatski prekida i grijalica se ponovo pali samo kada se vrati u uspravan oblik. 
 

2. Postavite grijalicu za terasu na stol

Ako imate veliki vrtni stol, možete postaviti grijalicu na njega. Grijalica za terasu praktične je veličine i lako se može maknuti kada nije u upotrebi. Također je možete postaviti na dodatni manji stol ako vam je potrebno više mjesta na velikom stolu za što drugo. Na ovaj način osjećaj tople i bezbrižne ljetne večeri i dalje će vas držati zadovoljnima. 
 

3. Premještajte samostojeće grijalice za terasu

Ako imate nekoliko samostojećih grijalica za terasu, možete ih oko stola postaviti po potrebi. Na ovaj način osigurat ćete jednaku distribuciju topline za sve goste koliko god vam to omgućuje dužina kabela. Ne zaboravite osigurati kablove da se ne biste spotaknuli preko njih. 

 

Koristi viseće grijalice za terasu

Ako nemate puno mjesta na terasi ili balkonu, zidnu grijalicu za terasu lako možete montirati ispod tende ili nadstrešnice. 


Ovakav model ne zauzima previše prostora, a ima prilagodljivu konzolu kojom ćete jednostavno namjestiti njezin nagib i usmjeriti je gdje vam najviše odgovara. S druge strane, fiksno mjesto na zidu znači da je manje fleksibilna u usporedbi sa samostojećim modelima.

 


Pogledajte sve naše grijalice za terasu.