Privatnost i pouzdanost u JYSKu

Dobra marketinška praksa 

Nastojimo pratiti postojeće zakone i pravilnike za dobar marketing u JYSKu. Zato šaljemo naše novosti isključivo onim primateljima koji su se na njih prijavili. Ako ste primili naše novosti, a da niste dali svoj pristanak, moguće je da je osoba koju poznajete vama proslijedila novosti. Ako to nije slučaj, ispričavamo se zbog pogreške. Pošaljite nam e-poruku na korisnickasluzba@jysk.com da bismo vas odjavili s novosti. Također se možete odjaviti preko poveznice za odjavu koja se nalazi na dnu novosti koje ste primili.

Štitimo vaše osobne podatke 

Vaše ime, broj telefona i e-adresu spremamo u bazu podataka na zaštićenome serveru. Samo JYSKovi internetski administratori mogu pristupiti vašim informacijama. 
Također vam jamčimo da nećemo proslijediti ili prodati vašu e-adresu drugim tvrtkama.

E-poruka s novostima u HTML formatu 

Novosti šaljemo u HTML formatu. To znači da one sadrže fotografije, slike i formatiran tekst. Da biste ih mogli vidjeti, vaš preglednik e-pošte mora imati mogućnost prikaza HTML formata. Ako vaš preglednik prikazuje samo tekst, nećete moći vidjeti sav sadržaj naših novosti. U tom slučaju možete upotrijebiti poveznicu na vrhu novosti. Kada kliknete na nju, prikazat će se web format.

Pitanja, prigovori i prijedlozi 

Ako imate bilo kakvih pitanja, prigovora i prijedloga u vezi JYSKmaila, obratite se našoj korisničkoj službi na korisnickasluzba@jysk.com.