Vrtni stolovi od umjetnog drva otporni na vremenske uvjete

Umjetno drvo izvrstan je materijal jer ima ljepotu i profinjenost pravog drva, ali je nešto lakši za održavanje te otporniji na vremenske uvjete. Vrtni stolovi od umjetnog drva vrlo se lako čiste sapunicom i vodom, što ih čini idealnim izborom za opremanje vanjskog prostora. Širok izbor vrtnih stolova u JYSKu nudi okrugle, ovalne i četvrtaste vrtne stolove od umjetnog drva. Izaberite između crne, bijele, sive ili smeđe boje te filtrirajte po veličini.

U potrazi za vrtnim stolom? 

Stolovi od umjetnog drva su popularni zbog svoje izdržljivosti i niske potrebe za održavanjem. Također možete odabrati oblik stola koji vam najviše odgovara, bilo da je to pravokutni, kvadratni ili okrugli stol. Uz JYSKovu ponudu raznolikih materijala i dizajna, lako ćete pronaći savršen vrtni stol koji će odgovarati vašem prostoru i stilu. Stolovi od umjetnog drva su idealan izbor za vaše ljetne večeri i zabave s prijateljima. Uz njihovu jednostavnu eleganciju i funkcionalnost, možete uživati u opuštenim večerima na otvorenom, bez brige o održavanju ili izloženosti vremenskim uvjetima. Od rođendanskih proslava do spontanih druženja, ovi stolovi pružaju udobnost i praktičnost za sve vaše potrebe na otvorenom.

Karakteristike vrtnih stolova 

Materijali: JYSK vrtni stolovi mogu biti izrađeni od različitih materijala, uključujući drvo, metal, plastiku ili ratan.

Veličina i oblik: Vrtni stolovi dolaze u različitim veličinama i oblicima i mogu biti okrugli, četvrtasti, ili pravokutni.

Funkcionalnost: Različite veličine određuju koliko se ljudi može posjesti za stol.