Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Kozmetička torbica, kutija za nakit, četkica za zube, dozator za sapun, pamučni ogrtač, ručnik i zavjesa za tuš u kupaonici

Posvetite se sebi uz novu kolekciju Nordic Mood

Dopustite sebi da usporite nakon dugog dana. Istuširajte se toplom vodom i upotrijebite omiljene kozmetičke proizvode te uživajte u trenutku za sebe. S novom JYSKovom kolekcijom Nordic Mood lako ćete stvoriti kupaonicu koja umiruje i opušta.

U ovoj novoj kolekciji mirne boje daju elegantan izgled kupaonici. Ovdje ćete, između ostalog, pronaći svjetlobež zavjesu za tuš GUNNEBO s točkastom teksturom, koja je u kontrastu s tamnim bojama kolekcije; njih možete pronaći primjerice na pamučnom kućnom ogrtaču TOLLARP ili kupaonskom tepihu GIMO.

Ukrasne ljestve sa žutim i bijelim ručnikom i svjetlosivim kućnim ogrtačem u kupaonici

Uz set VALLSTA, koji se sastoji od rollera za lice i masažnog kamena od ružičastog kvarca, možete provesti kvalitetno vrijeme i posvetiti se njegi tijela. Opustite se i uz masku za oči RUTVIK koja se, zahvaljujući punjenju od glinenih kuglica, može koristiti i hladna i topla.

Mali su detalji važni

Možda je naizgled teško kupaonici dati svoj osobni pečat, ali u JYSKu ćete naći niz proizvoda s finim detaljima, kao što su dozator sapuna i držač četkice za zube LYSVIK koji su, osim što su praktični, prekrasnog dizajna.

"Osobno mislim da su mali detalji ono što kupaonicu čini elegantnom. To mogu biti jednostavni elementi, poput pamučnih jastučića u maloj košarici, na primjer naših novih košara MATFOR ili malih pladnjeva, kao što je set EDSELE, u kojima možete držati svoj nakit “, kaže voditeljica kategorije Kupaonica Laurence Muller.

EDSELE se sastoji od dva manja pladnja od metala zlatne boje i pristaje seriji VIKEN, koji pa je idealna kao organizator šminke. Svoje omiljene makeup proizvode možete spremiti i u novu kozmetičku torbicu KNIVSTA, a idealno je rješenje kad nosite kozmetiku i sitnice sa sobom.

Nova kolekcija dostupna je od rujna 2022. u JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

Saznajte više

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom