Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 4000 kuna/530,89 € ili više je besplatna! Dostava prije Božića? Naručite online najkasnije do 14. 12. 2022.

Posvetite se sebi uz novu kolekciju Nordic Mood

Posvetite se sebi uz novu kolekciju Nordic Mood

Dopustite sebi da usporite nakon dugog dana. Istuširajte se toplom vodom i upotrijebite omiljene kozmetičke proizvode te uživajte u trenutku za sebe. S novom JYSKovom kolekcijom Nordic Mood lako ćete stvoriti kupaonicu koja umiruje i opušta.

Košarica s blazinicama, stakleni makeup organizator i zlatni pladnjevi

U ovoj novoj kolekciji mirne boje daju elegantan izgled kupaonici. Ovdje ćete, između ostalog, pronaći svjetlobež zavjesu za tuš GUNNEBO s točkastom teksturom, koja je u kontrastu s tamnim bojama kolekcije; njih možete pronaći primjerice na pamučnom kućnom ogrtaču TOLLARP ili kupaonskom tepihu GIMO.

Ukrasne ljestve sa žutim i bijelim ručnikom i svjetlosivim kućnim ogrtačem u kupaonici

Uz set VALLSTA, koji se sastoji od rollera za lice i masažnog kamena od ružičastog kvarca, možete provesti kvalitetno vrijeme i posvetiti se njegi tijela. Opustite se i uz masku za oči RUTVIK koja se, zahvaljujući punjenju od glinenih kuglica, može koristiti i hladna i topla.

Kozmetička torbica s rollerom za lice, maskom za oči, masažnim kamenom i malim ručnicima

Mali su detalji važni

Možda je naizgled teško kupaonici dati svoj osobni pečat, ali u JYSKu ćete naći niz proizvoda s finim detaljima, kao što su dozator sapuna i držač četkice za zube LYSVIK koji su, osim što su praktični, prekrasnog dizajna.

Velik komad drveta kao stolić s pladnjevima, čašom za četkice, i držačem tekućeg sapuna kraj kade

"Osobno mislim da su mali detalji ono što kupaonicu čini elegantnom. To mogu biti jednostavni elementi, poput pamučnih jastučića u maloj košarici, na primjer naših novih košara MATFOR ili malih pladnjeva, kao što je set EDSELE, u kojima možete držati svoj nakit “, kaže voditeljica kategorije Kupaonica Laurence Muller.

EDSELE se sastoji od dva manja pladnja od metala zlatne boje i pristaje seriji VIKEN, koji pa je idealna kao organizator šminke. Svoje omiljene makeup proizvode možete spremiti i u novu kozmetičku torbicu KNIVSTA, a idealno je rješenje kad nosite kozmetiku i sitnice sa sobom.

Kućni ogrtači na zidu kupaonice s bijelim ručnicima i četkom za kupanje

Nova kolekcija dostupna je od rujna 2022. u JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

 

Saznajte više

Kako iskoristiti balkon ili terasu u zimsko doba

Vodič: Izbor ogledala

6 savjeta kako isplanirati božićnu kupovinu poklona

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.