Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Božićne lampice

Savjeti za pravu božićnu priču u vašem domu i izvan njega

Datum:

Kategorija: Božić

TAGOVI: božićne dekoracije, inspiracija

Kako dani postaju kraći i vrijeme hladnije, imamo potrebu osvijetliti tamne zimske večeri. Još od prapovijesnih vremena ljudi su imali potrebu stvoriti svjetlo u tami. Danas se ne trebamo truditi da zapalimo vatru - i ne trebamo čekati da dođe prosinac da bismo započeli s postavljanjem toplih i istaknutih svjetala pored ceste, u vrtu ili na balkonu. Kada postane mračnije, pogledamo kroz prozor i uživamo u pogledu na božićne lampice postavljene oko drveta, uz ogradu ili one s krova.


Možete dodati i svečano osvjetljenje u vaš vrt ili čak na balkon s nemarno raspodijeljenim, malenim, upečatljivim zvjezdicama na našem svjetlećem drvcu YGGDRASIL.

Nemojte zaboraviti uzeti potrošnju struje u obzir, kao i susjede kad postavljate lampice na balkon ili u dvorište. Ne želite im smetati, primjerice, osvjetljavajući njihovu spavaću sobu. Međutim, u nekim se zemljama održava natječaj za najljepše božićno uređenje dvorišta. Iako se ne natječete ni s kim, vanjska božićna dekoracija prekrasan je način da pokažete gostima dobrodošlicu u vaš dom.

Božićne lampice unutar doma

Nakon što ste se pobrinuli za vaš vanjski prostor, vjerojatno želite ukrasiti vašu dnevnu sobu ili blagovaonicu. Dok se približavamo Božiću, približavamo se najčarobnijem dobu godine, a ništa ne stvara svečaniju atmosferu od božićnih lampica.


Stvorite svijetlu i ugodnu atmosferu u svojem domu s osvjetljenjem poput našeg božićnog drvca GERI ili dekoracije KVASIR.


Postavite božićnu rasvjetu oko vrata ili prozora i dodajte malo čarolije u uređenje vašeg doma. Nemojte zaboraviti zapaliti svijeće da biste stvorili mali kutak ili gnijezdo gdje se možete smjestiti uz dobru knjigu i pjesmu Last Christmas koja svira u pozadini.


[][]